Samsung, Galaxy S22 serisinin tanıtılacağı Unpacked etkinliğini duyurdu

Samsung, yeni nesil amiral gemisi olacak Galaxy S22 serisinin tanıtılacağı Unpacked etkinliğini duyurdu. Etkinlik 9 Şubat Çarşamba günü TSİ 17.00'da gerçekleştirilecek.

Teknoloji devi Samsung, yeni ürün ve hizmetleri ile kullanıcılara iyi bir deneyim sunmaya devam ediyor. Her yıl gerçekleştirdiği Unpacked etkinlikleri ile yeni ürünlerini tanıtan Samsung, yeni bir Unpacked etkinliğini resmi olarak duyurdu. Duyurulan etkinlikteki en büyük merak konusu ise Samsung’un yeni amiral gemisi akıllı telefonu olacak Galaxy S22.

Şirket, duyurusunu aynı zamanda bir davetiyle de gerçekleştiriyor. Bu davetiyede Samsung, geleceği yeniden şekillendiren ve karanlığa ışık tutan cihazlarla kuralları yeniden yazdıklarını belirtiyor. Aynı zamanda görselde büyük “S” harfi ve “The Epic Standard” terimi göze çarpıyor. Bu terimler sayesinde Samsung’un Galaxy S22 serisini duyurması bekleniyor.

Geçtiğimiz haftalarda şirket, yeni Ultra modellerinin Şubat ayında çıkacağının işaretini vermiş ve Note cihazlarda yer alan kalemi barındıracağı söylenmişti. Bu durum detaylıca düşünüldüğünde Note serisi artık hayatımızda olmayabilir. Şirketin bu konu hakkındaki tutumunu önümüzdeki Unpacked etkinliği açıklayacak gibi duruyor.

Galaxy S22

Çoğunlukla Samsung cihazlar, birkaç ay öncesinden sızdırılır ve o tahminler üzerinden gidilir. Galaxy S22 serisinde de bu durum farklı değil. Güçlü sızıntıların olduğu bu cihazın 6.1 inç ekrana ve S21 ile tasarım benzerlikleri taşıdığı söyleniyor. Sınıfına ayak duyurmak için bazı geliştirmeler yapıldığı söylenen cihazın Note yerine sadece Ultra seçeceğinin yer alması bekleniyor.

Samsung’un bu yeni etkinliği 9 Şubat Çarşamba günü Türkiye saati ile 17.00’da gerçekleştirilecek. Etkinlik, Samsung YouTube kanalından veya şirketin kendi websitesinden canlı izlenebilecek.

Güncel İçerikler