Apple, yeni iPhone SE modelini Mart veya Nisan ayında düzenleyeceği etkinlikte tanıtabilir

Apple analisti Mark Gurman'a göre Apple, Mart veya Nisan aylarında online bir etkinlik düzenleyecek. Düzenlediği bu etkinlikte ise Apple'ın 5G destekli yeni iPhone SE'yi tanıtması bekleniyor.

Teknoloji devi Apple, yeni ürün ve hizmetlerini kullanıcıları ile buluşturmaya devam ediyor. Eski iPhone tasarımını güçlü işlemciler ile buluşturan Apple, bu vizyonunu iPhone SE ile hayata geçiriyor. Geçtiğimiz Nisan ayında tanıtılan 2. nesil iPhone SE, işlemci olarak iPhone 13 serisinin işlemcisini kullanmıyor. 5G gücünden de mahrum olan 2. nesil iPhone SE, güncellenerek bu desteği alması bekleniyor.

Apple ile ilgili tahminler paylaşan Bloomberg içerik üreticisi Mark Gurman’a göre Apple, Mart veya Nisan aylarında yeni bir online etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikte ise yeni bir iPhone SE bizleri karşılayacak. Gurman’ın paylaştığı bilgilere göre yeni iPhone SE, 5G desteğine sahip olacak.

Gerçekleşecek etkinlik kapsamında Apple’ın yalnızca yeni iPhone SE’yi tanıtmaması bekleniyor. Etkinlikte, yeni MacBook Air ve Mac Pro gibi modellerin M1 çip performansı ile donatılan versiyonlarının yer alması bekleniyor.

Apple tarafında bilgi paylaşımları yapan tek isim Mark Gurman değil. Ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo tarafından yapılan paylaşımlara göre yeni iPhone SE modeli, bir önceki nesil ile tamamen aynı olacak. Kuo, Apple’ın yeni iPhone SE’yi sadece iPhone 13’ün işlemcisi ve 5G desteği ile güncellemesini beklediğini söylüyor.

iPhone 8 modeli ile benzer tasarıma sahip olan iPhone SE’nin sadece arka tarafta yer alan Apple logosu ortada yer alıyor. 3 farklı renk seçeneği ile sunulan iPhone SE’nin yeni modelinde de bu renk paletinin korunması bekleniyor.

Güncel İçerikler