Şirketlere dijital sıra yönetimi sunan yerli teknoloji: Queeme

Şirketlere ve müşterilerine temassız hayatın teknolojilerini sunan Queeme, geliştirdiği çözümlerle yeni nesil müşteri deneyimini sunarken, aynı zamanda uçtan uca dijitalleşmelerini sağlayarak büyümelerine destek oluyor.

Yeni nesil dijital müşteri deneyimi çözümleri sunan Queeme, geliştirdiği teknolojilerle müşteriyi uçtan uca tanıyacak veri değerlendirme setleri üzerinden şirketlere hizmet veriyor.

Öncelikli olarak finans, sağlık, ulaşım, etkinlik, organizasyon, gıda, perakende ve alışveriş sektörlerindeki müşterilerin deneyimi dijitalleştiren girişim, ürün ve hizmet alma sürecinde müşteriyi tanımada kayıplar yaşanmasının da önüne geçiyor.

Dijital sıra yönetimi

Geliştirdiği çözümlere, tüketicilerin ürün ve hizmet alırken kaybolan zamanlarını onlara geri kazandırarak sıra beklemeyi ortadan kaldıran teknolojilerle başlayan Queeme; dijital sıra yönetimini, müşteri tanıma algoritmaları ve deneyim performansı ölçümleriyle zenginleştirerek; normalde kayıp olabilecek her türlü deneyimden akıllı veri elde edilmesini sağlıyor. Bu sayede şirketler, dijital ürün satışı ve gel-al servisler de dahil olmak üzere hizmet/satış/mağaza deneyimi yaşayan tüketicilerinin yaşam döngüsünü de dijital arayüzler üzerinden takip etme imkanı elde ediyor.

Şirketler ve müşterilerine, temassız işlem deneyimi ve altyapısıyla zaman ve hız kazandıran Queeme’nin Kurucusu Ersoy Soyer, müşterisini tanıyan ve isteklerini doğru anlayan şirketlerin daima ayakta kalacağını iletirken, ‘Queeme ile şirketler ve müşterilerine entegre çözümler sağlamaya odaklandık. İlk çözümümüz dijital sıra yönetiminde, mağaza/şube deneyimi yaşayacak tüketicilerin hibrit hayatlarının alışveriş deneyimlerini yaşamalarını sağlayarak müşteri memnuniyet seviyesini bir üst noktaya taşırken; şirketlerin de müşterinin fizikseldeki deneyimini dijitalle birleştirerek olası problemleri önceden değerlendirerek çözebilme noktasında değerli bir alan yarattık’ görüşünü belirtiyor.

Şirketlerin müşteri deneyimi artık Queeme’de

Android veya IOS işletim sistemli mobil uygulama üzerinden kullanılabilen Queeme içerisinde ‘anlaşmalı kurumlar’ alanıyla, tüketicilerin en yakın lokasyondaki hizmet sağlayıcıya ulaşmasına olanak tanıyor. Kullanıcılar, hizmet almak istedikleri işletme/kurumu seçerek tek tuşla dijitalde sıra alabiliyor, sıraya girerek deneyimleyebilecek her türlü etkinlik, konser ve programı takip edebiliyor; ya da gitmek istedikleri restorandan daha gitmeden yemek siparişi verebiliyorlar. Tüketiciler Queeme üzerinden anlık bildirimlerle hizmetin ne zaman sunulacağını yönergelerle telefonlarından izleyebilirken, anlaşmalı kurumlar da hibrit servis deneyimini de verilerle takip etme imkanı buluyor.

Mobil uygulaması ile şirketleri kendi platformuna da taşıyan Queeme, ilk çözümü dijital sıra yönetiminden sonra tek bir platform üzerinden şirketlerin farklı dijital çözümlere dair hizmet almasını sağlamaya da hazırlanıyor.

Güncel İçerikler