Netgear, Meural adını verdiği akıllı çerçeve ile NFT parçalarınızı fiziksel olarak sergileme imkanı sunuyor

Netgear, koleksiyon değerine sahip NFT ürünlerinizi sergilemeniz için Meural adını verdiği akıllı çerçevesini duyurdu. Şirket, MetaMask ile iş birliği yaparak NFT'leri güvenle sergileyebilmenizi sağlıyor.

Gün geçtikçe artan ilgi nedeniyle NFT ürünleri için yeni alt ürünler de geliştirilmeye devam ediyor. NFT’lerin henüz yan ürünlere sahip olmayışı, bu pazarda da ciddi bir rekabet ortamı doğuruyor. Kullanıcıların fiziksel olarak sergilemek istemesi problemini ele alan Netgear markası, geliştirdiği akıllı çerçeveler ile bu problemi gidermeyi hedefliyor.

Bilişim sistemleri ile ilgilenen Netgear markası, Meural adını verdikleri çerçeve ile NFT’lerin duvarınızda bir tablo gibi durmasını amaçlıyor. Koleksiyonel parçaları sergilemek için en şık yol olarak karşımıza çıkan Meural, NFT’lerin sadece sosyal medya platformlarında paylaşılan dijital ürün olmaktan çıkarıyor.

İlk etapta sadece fotoğraf cinsinden NFT’leri sergilemenize olanak sağlayan Meural, yakın zamanda yeni bir iş birliğini de test etmeye başladı. Kripto para cüzdanı olarak pek çok insanın tercih ettiği MetaMask ile gerçekleşen iş birliğinde satın alınan NFT’ler güvenle saklanabilecek. Bu iş birliğinin meyveleri de yakında kullanıcılara beta olarak sunulacak.

NFT’yi henüz keşfedememiş ve anlayamamış kişiler için NFT’lerin fiziksel halini de sunan Meural, cep telefonları ile olan entegresi sayesinde orada yer almasını istediğiniz fotoğrafı doğrudan paylaşabilmenizi sağlıyor. Buna ek olarak Meural, dünyanın en büyük resim ve fotoğraf kütüphanesine de çerçeve üzerinden erişilebileceğini söylüyor. Bu kütüphane için detay belirtmeyen şirket, bu hizmet için kullanıcılardan aylık 8.95 dolar ücret istendiğini söylüyor.

Mobil uygulama veya microSD kart üzerinden aktarım gerçekleştirebilen akıllı çerçeve, 3 farklı versiyonu ile geliyor; masaüstü, dikey ve yatay duvar. Çerçevenin amacı oldukça hoş olsa da çözünürlüğünün 1080p olması kullanıcıların gerçek bir tablo beklentisini yaşatamayacak gibi duruyor.

300 dolarlık başlangıç fiyatı ile karşımıza çıkan akıllı çerçevenin bir çok renk seçeneğinin de bulunduğunu hatırlatalım. Duvar versiyonlarının da 400 ve 600 dolar olarak değiştiğini belirtelim.

Güncel İçerikler