Yerli oyun girişimi Pax Animi Games, 8 milyon 750 bin TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Alesta Yatırım, yüksek büyüme potansiyeline sahip erken aşama teknoloji girişimlerine yatırım stratejisi doğrultusunda, Pax Animi Games‘e 8 milyon 750 bin TL değerleme üzerinden yatırım yaptığını duyurdu.

Pax Animi, mobil/web tabanlı oyun tasarlama, geliştirme ve pazarlama alanında faaliyet gösteriyor ve mobil platformlara oyunlar geliştiriyor.

Girişim, geçtiğimiz yıl Google ve Game Booster Factory ortaklığında hayata geçirilen Game Factory Booster programının ilk döneminden mezun olan girişimler arasında da yerini aldı.

Alesta Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özer konuyla ilgili egirişim’e yaptığı açıklamada; “Yüksek büyüme potansiyeline sahip erken aşama teknoloji girişimlerine yatırımlarımız devam ediyor. Hızla büyüyen ve gelişen oyun pazarında Pax Animi’nin, pazarın öne çıkan oyuncuları arasında yeralacağına, bu pazardaki payını arttırıp uluslararası pazarda da büyük başarılar elde edeceğine inanıyorum.” dedi.

Kuruculardan edindiğimiz bilgilere göre Pax Animi, aldığı bu yatırım birlikte alanında uluslararası bir oyuncu olmayı hedefliyor.

Yeni gelişmeleri oldukça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğim.

Güncel İçerikler