Netflix Türkiye, yeni WhatsApp çıkartma botunu duyurdu

Netflix Türkiye, dizi ve film çıkartmalarına yer vereceği yeni WhatsApp botunu kullanıma sundu.

Popüler dizi ve film üreticisi Netflix, kullanıcıları için yeni hizmetler geliştirmeye devam ediyor. Geçen hafta yayına alınan ancak henüz duyurusunu gerçekleştiren Netflix Türkiye, yeni WhatsApp çıkartma botunu kullanıma aldı. Sevilen diziler için pek çok çıkartma örneği sunan Netflix, diğer konuşmalarında da bu çıkartmaları kullanabilmenizi sağlıyor.

WhatsApp Çıkartma Botuna Nasıl Erişilir?

Netflix Türkiye tarafından paylaşılan buradaki bağlantıya tıklayarak otomatik bir mesaj ile konuşmaya başlayacaksınız. Ardından KVKK aydınlatma metnini paylaşan bot, sizlerin bu onayı vermesini bekleyecek. Netflix aydınlatma metninin, doğrudan bir alan adı olması ise dikkat çekici. Metnin yerleştirildiği adres ise: “netflixaydinlatmametni.com”.

KVKK metninin onaylanmasıyla bot, dizilere özel hazırlanmış çıkartmaları göndermek için sizlere bazı seçenekler sunuyor. “Rastgele yolla.” seçeneği ile pek çok diziye ait çıkartma sizlerle paylaşılıyor. “Dizi yolla.” seçeneğinde ise sizleri farklı bir ekran karşılıyor. Kulüp, Bir Başkadır, Aşk 101 La Casa de Papel, Emily in Paris, Squid Game ve You gibi popüler dizilerin yer aldığı listeden bir çıkartma paketini seçebiliyorsunuz.

Sadece bu diziler ile kısıtlı olmayacağını belirten Netflix, dizi seçimlerinin en altında “Daha fazlası” seçeneğine de yer veriyor. Netflix’in bu botu, gerçekleştirilen duyuru sonrası kısa bir sürede büyük bir ilgi ile karşılandı. Hatta şirket, paylaşılan gönderiye bir süreliğine erişim sıkıntısı yaşandığını da belirtti. Netflix ekibi, böyle bir yoğunluğun yaşanmasını beklemediklerini söylerken botun halen kusursuz çalıştığını belirtiyor.

Güncel İçerikler