Nisan ayında kurulan fintech ve altyapı girişimi Skio, 3.7 milyon dolar yatırım aldı

Shopify'da markalar için abonelik satan fintech ve altyapı girişimi New York merkezli Skio, 3.7 milyon dolar yatırım aldı.

Shopify’da markalar için abonelik satan bir girişim olan Skio, tohum finansman turunda 3.7 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.

Adjacent tarafından yönetilen tohum finansmanına Daniel Rutberg ve Moody Nashawaty, Shaan Puri, Jeremy Cai, Tilt’in kurucu ortağı ve Magic Mind’in kurucusu James Beshara, Julian Shapiro ve Sahil Bloom’un yanı sıra kurucular ve yöneticiler de dahil olmak üzere çok sayıda melek yatırımcı da katıldı.

Daha önce Hulu ve Pinterest’te çalışan bir mühendis olan Kennan Davison (CEO) tarafından Nisan 2021‘de kuruldu. Davison, lise yıllarında abonelik planlarıyla ilgilenmeye başlamış. Daha sonrasında abonelik indirimlerini yönetmek için bir uygulama geliştirdiği Hulu’da çalışmaya başlamış ve ardından Pinterest’te büyüme mühendisi olarak görev almış.

Davison, girişimi bir fintech ve altyapı şirketi olarak tanımlıyor. New York merkezli şirket, abonelikleri ve SMS aboneliklerini yönetmek için bir müşteri portalı oluşturuyor. Bunun yanı sıra, Shopify’da gerçekleşen süreçle ilgili tüketicinin karşılaştığı her aşamayı yöneterek ve planlayarak Shopify markalarının abonelik satmasına yardımcı oluyor. Şu anda yalnızca ReCharge ile rekabet eden Skio, aylık 299 dolar abonelik ücreti talep ediyor.

Mevcut tekliflerden çok daha hızlısını sunduğunu iddia eden Skio, Shop Pay ile tek tıklamayla ödeme yaparak mevcut çözümlerden daha iyisini ve hızlısını sunabiliyor. Girişimin halihazırda Bev, MatchaBar, Remedy Organics, Quokka Brew, Muddy Bites, Barukas, Simulate, Red Bay, Dandelion Chocolate, Siete Foods, Doe Lashes ve Backbone gibi birçok müşterisi var.

Şu anda 5 kişiden oluşan bir ekibe sahip olan şirket, işe alma konusunda çok seçici olmak zorunda olduğunu ve birinci sınıf yazılım mühendislerini hızla işe almak istediğini belirtiyor. Skio, şu anda yalnızca Shopify üzerindeki satıcılarla çalışıyor, ancak Davison, ilerleyen zamanlarda diğer platformlara da açılmayı hedefliyor.

Güncel İçerikler