Samsung, CES2022’de odaklanacağı teknolojileri ve gelecek vizyonunu paylaştı

Samsung, Tüketici Elektroniği Fuarı CES2022'de inovasyon dolu yeni ev teknolojilerine ve daha iyi bir gelecek kurabilme konularına odaklanacak.

Teknoloji devi Samsung, yeni ürün ve hizmetlerini kullanıcıları ile paylaşmaya devam ediyor. Her yıl gerçekleşen ve teknoloji markalarının inovasyon dolu yeniliklerini paylaştıkları CES etkinliği, çok yakında başlayacak. 5-8 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek etkinlik için Samsung, 4 Ocak tarihinde de özel bir açılış etkinliği gerçekleştirilecek.

Bu seneki CES etkinliği için oldukça heyecanlı olan Samsung, CES2022 etkinliğinde odaklanacakları teknolojileri bir duyuru ile paylaştı. Samsung Electronics Başkan Yardımcısı olan JH Han tarafından yapılan açıklamada Han, şu sözleri dile getiriyor;

“İçinde bulunduğumuz bu yeni çağda, inovasyonun artık ‘herkese uyan tek bir yaklaşım’ olmadığını fark ettik. Cihazlarda ve özel alanlarda kişiselleştirme de, teknolojilerimizin sunduğu bağlantı ve deneyimler de artık her zamankinden daha önemli. Evdeki deneyimimiz çok daha önemli hale geldi ve teknoloji artık sadece yardımcı araç değil, ailemiz, arkadaşlarımız ve hobilerimiz için hayati öneme sahip bir unsur.”

2022’de müşteriler için yeni ve anlamlı deneyimler yaşatmak konusunda kararlı olduklarını belirten Han, sadece cihazlar ile değil gezegenimiz ile de bağ kurulabilmesini istediklerini belirtiyor. Kişiselleştirilmenin yaratıcılığa olan öneminden de bahseden Han;

“Samsung olarak, akıllı telefonlardan ev aletlerine kadar kullandığınız tüm cihazların yaşam tarzınızı, tutkularınızı ve kişisel zevklerinizi yansıtması gerektiğine inanıyoruz. Bu cihazlar aynı zamanda sorunsuz bir bağlantıyla birlikte çalışarak hayatınızı kolaylaştırmalı ve böylece sevdiğiniz şeylere daha fazla vakit ayırabilmenizi sağlamalı.”

Bu vizyona Aralık ayı itibariyle sahip çıktıklarını belirten Samsung, geleceğe olumlu bir etki bırakmanın da planlarının ayrılmaz bir parçasını oluşturduğuna dikkat çekiyor. Sürdürülebilir inovasyon konusundaki sorumluluklarının farkında olduğunu da anlatan Han, çevreyi koruma ve geleceği şekillendirmede büyük etki yaratmak istediklerini açıklıyor.

CES2022 için fiziksel olarak da her yerden izlenebilen bir televizyonun bu alanda yer alacağını, bu televizyon sayesinde her evin hoş bir manzaraya sahip olacağını belirtiliyor. Oyuncuları heyecanlandıran bir açıklama yapan Han, şu sözleri dile getiriyor;

“Oyun deneyimini daha basit, daha sürükleyici ve daha sorunsuz hale getiriyoruz.”

Ek olarak mobil cihazlar ile ev cihazlarının bir ekosistem oluşturacağı bir gelecek isteyen Samsung, bu taraftaki çalışmalarını sürdürmeye devam edeceğini belirtiyor. Samsung’un CES2022 açılış etkinliğinin de 4 Ocak günü TSİ 05:30’da gerçekleşeceğini hatırlatalım.

Güncel İçerikler