2020’de kurulan fintech girişimi Ant Money, 20 milyon dolar yatırım aldı

A Serisi finansman turunda 20 milyon dolar yatırım alan fintech girişimi Ant Money, Blast'i satın aldığını duyurdu.

Fintech girişimi Ant Money, A Serisi finansman turunda 20 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu. Şirket ayrıca, Blast‘ın hisse senedine karşılık bir birleşme yoluyla satın alınmasını da sonuçlandırdı.

Finansman turu, Franklin Venture Partners, Walter Cruttenden, RX3 Ventures, SteelBridge Laboratories ve Steelpoint Capital Partners tarafından yönetildi.

Ant Money, 2020 Mart ayında Walter Cruttenden ve Mike Gleason tarafından kuruldu. Ant Money’nin kurucu ortağı Walter Cruttenden, hayatta erken bir yatırım hesabı oluşturmanın finansal başarıya giden yolda insanlara yardımcı olabileceğini, ancak birçok insanların bilgi veya fon eksikliği nedeniyle başlamadığını söylüyor.

Blast, Junior Achievement USA ile işbirliği içinde geliştirilen Learn & Earn uygulaması aracılığıyla, insanların yeni beceriler öğrenmek için para kazanmalarına da yardımcı oluyor. Satın alma işlemi ile birlikte üç yeni uygulama Ant Money platformuna geliyor. Bunlardan ilki olan ATM uygulaması, kullanıcıların marka eşleştirmeye katılmak ve ortak şirketler için tüketici bilgileri sağlamak için mikro gelir elde etmelerine yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Bu para daha sonra, tamamen sahip olunan, SEC’e kayıtlı bir yatırım danışmanı ve robo-danışman olan ve uygulamaya gömülü olan Ant Money Advisors aracılığıyla borsaya yatırılır. Kullanıcılar ATM uygulamasında anonim kalır ve şirket kişisel bilgilerini asla paylaşmaz veya satmaz. Ant Money, kullanıcıların katılım düzeylerine bağlı olarak ATM uygulamasıyla yılda 100 ila 1.000 ABD Doları veya daha fazla kazanabileceğini iddia ediyor.

Şirket her uygulamanın kendi başına var olmaya ve çalışmaya devam edeceğini söyledi. Blast, yine oyun odaklı olmaya devam edecek.

Güncel İçerikler