Google Voice, telefon görüşmeleriniz için özel kurallar belirlemenize izin veriyor

Google Voice yeni özellikleri ile arayanları direkt olarak sesli mesaja yönlendirebilir, özel sesli mesaj selamlamaları seçebilir veya yalnızca belirli kişilerin aramalarını görüntüleyebilirsiniz.

Google Voice, gelen aramaları ve bireysel ayrıntıları iş akışınız ve üretkenliğiniz için en verimli şekilde yönlendirmenize olanak tanıyacak yeni özellikler tanıttı.

Google Voice, halihazırda bir arama yönlendirme özelliğine sahipti. Ancak, bugünden itibaren uygulamayı, bireysel veya kişi gruplarından gelen aramaları bağlantılı bir telefon numarasına veya sesli mesajınıza iletecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Ayrıca, belirli kişiler için özel sesli mesaj selamlamaları kullanabileceğiniz bir kural belirleyebilirsiniz. Bununla birlikte, gerekli olmadıkça aramalarını almaktan kaçındığınız kişiler varsa onların taranmasını isteyebilirsiniz.

Özelliği kullanmaya başlamak için Google Voice web sitesine gidin ve arayüzün üst kısmında bulunan “Ayarlar” simgesine tıklayın. Ardından “Aramalar”ı ve “Bir kural seçin” seçeneklerini tıklayın. Google, yeni seçeneklerin kullanıcıların gelen aramaları mevcut iş akışlarını tamamlayacak şekilde yönlendirmesine izin verdiğini söyledi. Burada unutulmaması gereken önemli bir noktaya değinmek istiyoruz. Mobil uygulamada yalnızca önceden belirlediğiniz kuralları görüntüleyebilirsiniz. Dolayısıyla, yenilerini belirlemek şu an için mümkün değil.

Google Voice ile neler yapabilirsiniz?

Google Voice ile gelen en dikkat çekici özelliklerden biri, belirli kişilerden gelen aramaları bağlı telefon numaralarınıza veya doğrudan sesli postaya yönlendirmek oldu. Rehberinizdeki tüm kişiler veya belirli gruplarınız için bazı kurallar seçebilirsiniz. Bunun yanı sıra, sesli postalarınız için özel selamlamalar seçebilir ve ayrıca, belirli kişilerden gelen aramaları görüntüleyebilirsiniz.

Google, özelliğin varsayılan olarak ‘kapalı’ durumda olacağını ve voice.google.com/settings adresinden etkinleştirilebileceğini belirtti. Özellik şu anda tüm Google Voice kullanıcıları tarafından kullanılabilir.

Güncel İçerikler