Dijital Kurye, 3.5 milyon dolar değerleme üzerinden tohum yatırım aldı

Evrak teslim sürelerini 30 dakika gibi kısa süreye indirmeyi hedefleyen Dijital Kurye, tohum turda 3.5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı.

Yeni dünya düzeni ile büyüyen ve hızla gelişen kuryecilik anlayışı da dijital dönüşüme hazırlanıyor. Evrak teslim sürelerini minimuma indirmeyi hedefleyen Dijital Kurye, tohum turda 3.5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı.

Evrak imzalama ve onay sürecini 30 dakikaya indirmeyi hedefleyen Dijital Kurye, dijital imza teknolojileri ve kimlik doğrulama teknolojilerini kullanarak yeni bir hizmet anlayışını sektöre kazandırıyor.

“Globalde bu işi yapan tek firmayız”

Dijital Kurye’yi dijital imza ve kimlik doğrulama teknolojilerinin kullanıldığı yeni nesil kontrat yönetimi platformu olarak nitelendiren Dijital Kurye kurucusu ve genel müdürü Oral Başer, ‘Motorlu ya da araçlı kuryeler ellerinde tabletle müşterinin adresine giderek, imzalanacak dökümanı olduğunu söylüyor. Müşterimiz kendisine daha önce iletilmiş şifreyi tablete giriyor, imzalanacak belgeler o anda açılıyor ve sadece müşteri görüyor.

Kuryemiz kapıda müşterinin kimliğini BTK ve BDDK gibi kurumların belirlediği regülasyonlara göre doğruluyor ve doğru kişi olduğuna emin olduktan sonra evrağı rahatlıkla imzalatabiliyor. Bu işlemin ortalama süresi sadece 30 dakikayı buluyor. Bugün herhangi bir kurumun ikili sözleşme süreci ise ortalama olarak 6 günde tamamlanıyor.

Bu çözümler sayesinde zaman tasarrufuyla birlikte kimlik sahteciliğininde önüne geçilebileceğini belirterek önümüzdeki dönemde iş hayatında büyük bir ses getireceklerini ve globalde de pek çok firmayla çalışmayı hedeflediklerini belirtti.

Güncel İçerikler