Barbaros Özdemir liderliğindeki KnowYourX, 4.5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Yeni nesil teknolojiler kullanarak kimlik, belge ve nesne doğrulama çözümleri geliştiren yerli girişim KnowYourX, 4.5 milyon dolar değerleme üzerinden aldığı yatırımla büyümeye devam ediyor.

Barbaros Özdemir liderliğindeki KnowYourX, 4.5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldığını bizimle paylaştı.

DDTECH Şirketler Gurubu’nun bünyesinde, kimlik doğrulama teknolojileri, dijital kimlik cüzdanı geliştirmek ve global pazarlara açılan ürünleri hayata geçirmek üzere ürün ve hizmetler sunmak amacıyla, Bilişim Vadisi lokasyonunda kurulan Digital Doğrulama Hizmetleri A.Ş. şirketinin Know Your X markası bu önemli yatırım ile beraber sahip olduğu yüksek güvenlikli teknolojileri ve kullanıma hazır yeteneklerinin yanında, aldığı bu önemli yatırımla büyümesini hızlandıracak.

“Her şeyi doğrulamak için yola çıktık” mottosuyla dijital kimlik doğrulama pazarına hızlı bir giriş yapan KnowYourX; telekom operatörleri, bankalar, hastaneler, eğitim kurumları, oteller vb tüm işletmeler için yapılan kimlik doğrulama işlemleri daha güvenilir hale getirerek zaman ve para kaybının önüne geçiyor.

Dijitalleşen yeni dünya düzeni içerisinde internet tabanlı şirketlere, teknolojilere, alışverişe ve iletişime olan güven, gerçekleşen sahtecilikler nedeniyle gitgide zedeleniyor. Bu nedenle şirketler, ürün ve hizmetlerini güvenlik açısından geliştirmek için doğrulama için birçok yönteme başvuruyor.

Öteki taraftan son kullanıcıların da güvenlik beklentilerinin de arttığına dikkat çeken KnowYourX CEO’su Barbaros Özdemir, bu nedenle uçtan uca kimlik, belge ve nesne doğrulama süreçlerinizi yüksek güvenlik teknolojileri ile doğrulayarak hem şirketleri hem de son kullanıcıları dijital dünyada güvenli hale getirdiklerini vurguluyor.

Dijital doğrulama sisteminin genellikle gerçek kişilerin kimliklerinin doğrulanması temeline odaklandığını belirten Özdemir, buna ek olarak kurumsal dijital kimlik cüzdanı uygulamalarının da önem taşıdığına işaret ederek sözlerini şöyle sürdürüyor: “Sahip olduğumuz yüksek güvenlik teknolojileri ve kullanıma hazır yeteneklerimiz sayesinde kimlik, belge ve nesne doğrulama çözümleri sunuyoruz. Büyüyen pazarda lider olan markamızı telekomünikasyon sektörü başta olmak üzere finans, e-ticaret, eğitim, sağlık, turizm ve gayrimenkul sektörlerinde yıllık 100 milyonun üzerinde doğrulama hacmine ulaştırarak sektöre yön vereceğiz.”

Güncel İçerikler