Netflix, kendi yapımları ile ilgili özel içeriklerin yer alacağı Netflix Tudum platformunu duyurdu

Netflix, kendi özel yapımları için oluşturduğu Netflix Tudum'u duyurdu. Site, dizi ve film haberlerine ek olarak hayranların karakterlerle daha çok bağ kurabilmesini de sağlayacak.

Popüler dizi ve film platformu Netflix, dünya çapındaki dizi ve film severlere yeni içerikler sunmaya devam ediyor. Gün geçtikçe pek çok yeni dizi ve filmin eklendiği platformda içerik bazında da pek çok hayran yer alıyor. Bu hayran kitlesinin beklentilerini karşılamak için şirket; dizileri, filmleri ve yapım aşamasındaki oyunlarıyla ilgili en son haberleri, özel bilgileri, yeni gelişmeleri, güncellemeleri ve daha fazlasını kullanıcılarına sunmak için Tudum adında yeni bir site yayınladı.

Şirketin Eylül ayında gerçekleşen global etkinliği ile aynı ismi taşıyan web sitesi adını çok ilginç bir şekilde alıyor. Netflix açılış sesinde kullanıcıların duydukları ses olarak söylenen Tudum’a dünyanın her yerinden erişim sağlanabiliyor.

Netflix CMO’su Bozoma Saint John tarafından paylaşılan blog yazısı ile duyurulan Netflix Tudum, kullanıcıların hayalini kurdukları karakter ile bir arada daha samimi kalabilmesini sağlamayı amaçlıyor. Netflix’in kültürel zamanın bir parçası olduğunu belirten Bozoma Saint John, Netflix’i 90’lar pop kültürünü tanımak ve geleceği hayal etmek olarak tanımlıyor.

Yaptıkları iş sayesinde dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılar ile bağlantıda kalabildiklerini belirten Bozoma Saint John, hayranların sevdikleri hikayelere daha derinlemesine incelemelerini ve yeni sohbetler başlatmaları için Tudum’u tanıtmaktan heyecan duyduklarını belirtiyor.

Platformun detaylarına baktığımızda ise son ve popüler Netflix haberleri bizleri karşılıyor. Netflix yapımlarına dair özel içerikleri, incelemeleri, fragmanları ve çok daha fazlasının yer aldığı sitede eğer bir Netflix üyesiyseniz platform size özel içerikler de sunuyor. İlginizi çekebilecek yazı ve haberler ile öneriler sunuluyor. Netflix sitesinde olduğu gibi gelecek içerikler için de bir alan ayırılmış.

Şu an için içerik dilinin sadece İngilizce olduğunu belirtelim. İçeriklerin yerelleştirilmesi tarafında Netflix tarafından yapılan herhangi bir açıklama bulunmuyor.

Güncel İçerikler