Yerli oyun girişimi Moon Star Games, 10 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Burak Çakmak tarafından 2019 yılında kurulan Moon Star Games, bireysel melek yatırımcıların katıldığı turda 10 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı.

Ataşehir Belediyesi Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi INOVATA’nın ev sahipliğinde yürütülen Oyun Girişimleri Hızlandırma Programı PikselUp girişimlerden biri olan oyun stüdyosu Moon Star Games, bireysel yatırımcıların katıldığı yatırım turunda 10 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı.

Xathon ve Yeni Nesil Kafası tarafından yürütülen PikselUp, ilk programına Temmuz ayında başlamıştı. Bu girişimlerden biri olan Moon Star Games, başarılı geçen bir dönemin ardından yatırım turlarından 10 milyon TL değerleme ile tohum öncesi yatırımını aldı.

Kısa vadede hedeflerini ulaşmayı sağlayacak bu yatırımı insan kaynağı ve pazarlama faaliyetlerinde kullanacaklarını belirten Moon Star Games Kurucusu Burak Çakmak, hızlıca tohum yatırım turuna hazırlandıklarını ve yatırım tekliflerine açık olduğunu belirtti.

Burak Çakmak tarafından 2019 yılında kurulan Moon Star Games, 2021 yılında PikselUp bünyesinde büyümeye devam etti. Yayınladığı oyunlarla bugüne kadar 30 milyondan fazla kullanıcıya ulaştı.

Moon Star Games aldıkları yatırım ile yarış, aksiyon, araba ve motosiklet simülasyon oyunları geliştirmeye devam edeceklerini ve aldıkları yatırımdan çok memnun olduklarını belirttiler.

Güncel İçerikler