Ünlü şarkıcı Can Bonomo, NFT dünyasına adım atmaya hazırlanıyor

Love Me Back şarkısı ile Eurovision'da Türkiye'yi temsil eden Can Bonomo, NFT dünyasına adım atmaya hazırlanıyor.

Dijital resim, video ve içeriklerin sınırlı sayıda üretilmesi ile değerlenen NFT dünyası gün geçtikçe kalabalıklaşmaya devam ediyor. Ünlü isimlerin pek çoğunun ilgisini çeken bu konunun geleceğini oldukça parlak görecekler ki ünlü isimler, bu taraftaki yatırımlarını da gün geçtikçe arttırıyor.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz çizdiği NFT ürünler ile OpenSea platformunda rekor fiyata satılmış, Nurgül Yeşilçay ve Mesut Özil gibi isimler de NFT dünyasında adım atmışlardı. Son olarak bu dünyaya adım atan isim Can Bonomo oldu. Ünlü şarkıcı, Instagram üzerinden duyurduğu konu hakkında sadece ufak spoiler veriyor.

Anakronizm temalı NFT’leri ile pazar yerine adım atacak Bonomo, geçtiğimiz hafta ‘Dağ’ şarkısı ile müzik piyasasında gündeme gelmiş ve bu yükselişi NFT haberiyle de bir süre daha devam ettireceğe benziyor. Anakronizm dediğimiz kavramı ise şu şekilde tanımlamak mümkün: “Nesne veya olayların kendi gerçek zaman ve mekanlarından kopartılıp farklı bir çerçeveye oturtulmasıdır”.

Paylaşımında “An Anachronist NFT Drop” yazısı ile piyasaya adım atan Can Bonomo, koleksiyonun içerisinden 5 adet görselin de ufak bir ön izlemesini yapıyor. Koleksiyonun ne zaman satışa sunulacağını açıklamayan ünlü şarkıcının 2015 yılında gerçekleştirdiği sergisinde yer verdiği parçaları dijital olarak yer vermesi bekleniyor. Şayet incelendiğinde Napolyon’u içeren sanatçının eseri, duyuru görselinde de yer alıyor.

2021 yılında Eurovision’da Türkiye’yi temsil eden Can Bonomo’nun en popüler şarkısı ise Love Me Back olarak karşımıza çıkıyor. Yayınlayacağı NFT koleksiyonu ile hızla büyüyen NFT sektörüne değer kazandıracak Can Bonomo’dan sonra hangi ünlü ismin bu piyasaya adım atacağı ise merak konusu.

Güncel İçerikler