Şirketler için veriye dayalı müşteri ilişkileri yönetimi platformu Attio, 7.7 milyon dolar yatırım aldı

2021'in başlarında modern şirketler için müşteri ilişkileri yönetimini kolaylaştırmak amacıyla kurulan Attio, 7.7 milyon dolar yatırım aldı.

Modern ekipler için veriye dayalı müşteri ilişkileri yönetimi platformu olan Attio, 7.7 milyon dolar tohum yatırımı aldığını duyurdu.

Point Nine Capital tarafından yönetilen finansman Balderton Capital ve Headline‘ın katılımlarıyla gerçekleştirildi. Passion Capital ve Front’un kurucu ortağı ve CEO’su Mathilde Collin, Loom’un kurucu ortağı ve CTO’su Vinay Hiremath, Loom ve Hyper’ın kurucu ortağı Sahed Khan ve Indeed’in kurucu ortağı Paul Forster gibi melek yatırımcılar da tura katılım gösterdi.

2021’in başlarında Nicolas Sharp tarafından kurulan yenilikçi girişim, kendi işini kendin yap araçlarıyla daha uyumlu yazılımlarla yeni bir müşteri ilişkileri yönetimi platformu geliştirme misyonuna sahip. Şirket, bu araçlar aracılığıyla büyümekte olan girişimlerin ve benzer şekilde büyük şirketlerin ekiplerini modern, işbirliğine dayalı, esnek ve kodsuz platformlarda hızla hareket etmeleri için güçlendirmelerini kolaylaştırıyor.

Hemen hemen her işletmenin bir müşteri ilişkileri yönetimi platformuna sahip olması gerektiğini söyleyen Attio, modern bir işletmenin tüm müşteri ilişkileri yönetimi ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmış. Girişim, şirketlere işe alımdan satışa kadar her sürece genel bir bakış açısı sunuyor. Ayrıca ekip üyeleri, bir sürecin her aşamasında içgörü toplayabilmek için kullanılabilecek e-postalar, arama notları ve nitelikler dahil olmak üzere her bir kişinin geçmişini inceleyebiliyorlar. Attio, mevcut veri akışlarından yararlanarak yalnızca sürekli güncel olmakla kalmayıp aynı zamanda ekiplerin bunu dakikalar içinde kullanmaya başlamalarına olanak tanıyor.

Şu anda Coca Cola, Supercell, Saltpay, Casual ve Upfront Ventures gibi müşteriler tarafından kullanılan platform, özellikle mühendislik ve ürün geliştirmeye odaklanarak ekibin büyüklüğünü ikiye katlamak ve 2022’nin başlarında tam halka açık lansmana hazırlanmak için yeni sermayeden yararlanmayı planlıyor.

Güncel İçerikler