Apple, Türk sanatçılar ile iş birliği yaparak 5 aya kadar ücretsiz Apple Müzik üyeliği sunmaya başladı

Apple, Türk sanatçılara özel oluşturduğu kampanya ile 5 aya kadar ücretsiz Apple Müzik üyeliği edinmenizi sağlıyor.

Yaratıcılık ve deneyime oldukça önem veren Apple, Türk sanatçılar ile yeni iş birlikleri kurmaya devam ediyor. Apple Bağdat Caddesi’nin açılması ile Perspektif İstanbul kapsamında pek çok sanatçı ile çalışan Apple, yeni hamlesi ile Türk müzisyenlerle de iş birliği kurmaya başladı.

Apple tarafından resmi bir paylaşım olmasa da sanatçılar tarafından yapılan duyurular ile ortaya çıkan kampanya, kullanıcılara 5 aya kadar ücretsiz Apple Music üyeliği sunuyor. Henüz Apple Music’i deneyimleme fırsatı bulamamış kişiler için yapılan kampanyanın hedef kitlesi ise paylaşan sanatçıların kitleleri olarak karşımıza çıkıyor.

Apple Music ve Shazam ekiplerinin ortak olarak çalıştığı bu proje için henüz sadece 3 Türk sanatçı veya grup seçilmiş. Bunlar; Göksel, Deeperise ve Gripin. Kampanya için Apple tarafından hazırlanan görsellerde ise klasikleşmiş bir içerik yer alarak kullanıcılara bir link yardımıyla Apple Music’e yönlendirme yapılıyor.

“Deeperise’ı dinle, 5 aya kadar ücretsiz Apple Müzik üyeliği edin.” gibi sanatçıya özel bir sloganı ile karşılayan kampanyada Göksel ve Gripin grubu içinde içerik özelleştirmesine gidiliyor. Sadece yeni üyeler için olduğu net bir şekilde ifade eden Apple, kampanya için sanatçılara özel bir bağlantı oluşturmuş durumda.

Bu bağlantıya tıklandığında ise sanatçıya ait Apple Müzik’in seçtiği en iyileri çalma listesine gidiyor. Çalma listesini dinlemeye başladığınızda ise Apple Hesabınıza göre 5 aya kadar ücretsiz Apple Music teklifi sizleri karşılıyor. Daha önce hiç Apple Müzik kullanmamış olmanız tam olarak 5 ay ücretsiz üyelik edinebileceğiniz anlamına maalesef ki gelmiyor. Apple bu noktada açıklamadığı bir hesaplama biçimi kullanıyor ve minimum 1 maksimum 5 ay ücretsiz Apple Müzik üyeliği hesabınıza tanımlıyor.

Bu kampanyadan yararlanmak için bir Apple cihazınızın olmasına ihtiyaç duyulmuyor. Kampanya Android için Apple Müzik uygulamasını da kapsıyor. Apple’ın Gripin grubu için oluşturduğu bağlantıya buraya tıklayarak erişebilir ve sizde bu kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Güncel İçerikler