Ertelenmiş ödeme hizmeti çözümleri sağlayan ZoodPay, 38 milyon dolar yatırım aldı

Orta Doğu ve Orta Asya'da 8 milyondan fazla kullanıcısı olan erteleniş ödeme hizmeti çözümleri sağlayan ZoodPay, 38 milyon dolar yatırım aldı.

Ertelenmiş ödeme hizmetleri sağlayıcısı İsviçre merkezli ZoodPay, B Serisi finansman turunda 38 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu. Londra merkezli risk sermayesi şirketi Sturgeon Capital, Zain Ventures ve diğer önemli stratejik yatırımcılar dahil olmak üzere önde gelen küresel yatırımcılar tura katılım sağladı.

ZoodPay, Özbekistan, Irak, Ürdün, Lübnan ve Kazakistan gibi hızla büyüyen fintech ve e-ticaret pazarlarında tüccarlara ve müşterilere “İsviçre kalitesinde” bir alışveriş deneyimi ve sınır ötesi hizmetler sunmayı taahhüt ediyor. ZoodPay & ZoodMall uygulamasının Orta Doğu ve Orta Asya’da şimdiden 8 milyondan fazla kullanıcısı bulunuyor.

ZoodPay, “şimdi satın al, sonra öde” uygulamasıyla ayrıca lojistik sınır ötesi hizmeti olan ZoodShip‘i de kapsıyor. Böylece şirket, Orta Doğu, Orta Asya, Çin, Avrupa, Rusya ve Türkiye’deki işletme sahiplerini, mağazalarını ek kurulum maliyetleri veya ücretleri olmadan yerel ve hızlı büyüyen pazarlara açma konusunda teşvik ediyor. İşletme sahipleri ZoodPay’in ertelenmiş ödeme çözümünü çevrimdışı ve çevrimiçi mağazalarında sunabiliyor, isterlerse ZoodMall platformunda listeleyebiliyorlar. Şirketin verilerine göre, ZoodMall platformunda bugüne kadar 30.000’den fazla yerel ve sınır ötesi satıcıdan 7 milyondan fazla ürün listelendi.

Nakit veya ZoodPay’in ertelenmiş ödeme hizmeti ile güvenli ve esnek ödeme yöntemleri sunan ZoodPay, B2C platformu ZoodMall aracılığıyla ürünler için talep oluşturma ve pazarlama imkanı sunuyor. Teslimat için tam operasyonel lojistik destek ve ürün iadelerini azaltmak için müşteri desteği sağlayan şirket, daha yüksek sipariş değeriyle yeni müşteriler edinme ve marka sadakati oluşturma konusunda işletmelere yardımcı olmaya devam edeceğini söylüyor.

ZoodPay, Orta Doğu ve Orta Asya’daki büyümesini ve genişlemesini hızlandırmak, yerel ve sınır ötesi e-ticaret işlemlerini teşvik etmek için yeni sermayeyi kullanmayı planladığını açıkladı.

Güncel İçerikler