TPayment: Freelancer ve işletmelerin ödeme almasını sağlayan yerli fintech

Yerli girişim TPayment, freelancer ve işletmeler için entegre finansal çözümler sağlayan bir platformdur.

Yazılım mühendisi Mehmet Taş tarafından kurulan TPayment; faturalandırma süreçlerinden, uluslararası ödemelere kadar tüm ihtiyaçlarınızı tek sistem üzerinden çözmeyi hedefliyor.

Bu fikrin ortaya nereden çıktığıyla ilgili Taş; “Freelancer’ların ve pazar yeri modelinde çalışan kurumların finansal operasyonlarındaki yükleri omuzlayarak işlerine daha kolay odaklanmalarını hedefliyoruz” dedi.

Yüzlerce influencer, freelancer ve işletme ile çalışan girişim 2020 yılında 3 milyon TL ciro elde ederek hedeflerinin üzerinde bir başarıyı yakalamış bulunuyor.

TPayment platformunda; tek entegrasyonla tüm kredi kartlarından ödeme almanızı sağlayan Sanal Pos, sınır tanımadan para alıp-gönderebileceğiniz Wallet, şirket kuruluş işlemleri ve masraflarıyla uğraşmadan müşterilerinize freelance olarak anında fatura kesebileceğiniz Invoices hizmetlerinin yanı sıra; Google Ads, Facebook ve Instagram benzeri dijital hizmet alımlarınızda stopaj ödemesi ve muhasebesel karmaşayı kolayca yönetebileceğiniz Stopaj ve vergi mükellefi olmayan iş ortaklarınıza mevzuata uygun ödeme dağıtımı yapmanızı sağlayan Self hizmetleri entegre bir şekilde kullanımınıza sunuluyor.

Bu hizmetlerin tümünün tek platformda sunulmasının uluslararası iş ortaklıklarıyla mümkün olduğunu belirten TPayment kurucusu Mehmet Taş, finans sektöründe tecrübeli geniş ekibiyle sistemin sürekli geliştirilerek daha pratik ve güvenli hale getirilmesi için çalışmalarının durmaksızın devam ettiğini ve yakın zamanda platforma farklı hizmetlerin de ekleneceğini belirtti.

Güncel İçerikler