Canlı video aracılığıyla marka ve müşterileri birbirine bağlayan Getbee, 1.8 milyon dolar yatırım aldı

Canlı video danışmanlığı aracılığıyla hibrit alışveriş deneyimleri yaratmayı hedefleyen BAE merkezli B2B girişimi Getbee, 1,8 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.

Canlı video danışmanlığı aracılığıyla markaları çevrimiçi müşterilerine bağlayan B2B girişimi Getbee, çarşamba günü yaptığı açıklamada önemli bir finansman turu duyurarak 1,8 milyon dolar yatırım aldığını paylaştı. Altitude Capital, B & Y Venture Partners, ve +VC tarafından desteklenen yatırım turuna Magnus Olsson‘un da aralarında bulunduğu bir grup melek yatırımcı da katılım sağladı.

2018 yılında Thea Myhrvold tarafından kurulan BAE merkezli Getbee, trilyon dolarlık e-ticaret ve perakende sektörlerinde faaliyet gösteriyor. Şirket, canlı video danışmanlığı aracılığıyla markaları çevrimiçi müşterilerine bağlayan bir B2B yazılımı hizmeti veriyor ve ürün tavsiyelerinden satın alma işlemini tamamlamaya kadar, markaların müşterileriyle fiziksel bir mağazadaymış gibi yüz yüze etkileşimler oluşturması için canlı video görüşmeleri sağlıyor. Shopify, BigCommerce ve Salesforce gibi önde gelen teknoloji ortaklarıyla entegre edilen yazılım, daha iyi getiriler sağlayan hibrit alışveriş deneyimleri yaratmak için dijital ticaretin verimliliğinden yararlanıyor.

Müşterilerin fiziksel mağazada aldıkları hizmeti çevrimiçi alışverişlerde aynı düzeyde alamadıklarına dikkat çeken Getbee kurucusu ve CEO’su Thea Myhrvold yaptığı açıklamada, “Vizyonumuz, milyarlarca insanın çevrimiçi satın alma ve satış yapma şeklini dönüştürmektir” sözlerine yer verdi. Şirketin Satış Başkanı Izabella Naessa, “Müşterinin gerçek bir kişiyle konuştuğu herhangi bir satın alma, markalar için değer yarattığımız yerdir ve bunun segmentler arasında nasıl değer yarattığını görmek heyecan verici” açıklamasında bulundu.

Şu anda Dolce & Gabanna, Lancôme ve Dermalogica gibi küresel müşterilerle çalışan Getbee, yazılım, lüks eşya, mobilya, mobilite ve sağlık gibi çok çeşitli sektörlerde ve çevrimiçi danışmanlık satış sürecine sahip segmentlerde canlı video danışmanlığı hizmeti veriyor.

Güncel İçerikler