Invicti Security, Summit Partners liderliğinde 625 milyon dolar yatırım aldı

Şirketlerin genel güvenlik operasyonlarını büyütmelerine ve iyileştirmelerine yardımcı olan Invicti Security, Summit Partners liderliğinde 625 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.

Uygulama güvenliği testlerinde lider isimlerden biri olan Invicti, çarşamba günü yaptığı açıklamada Summit Partners liderliğindeki 625 milyon dolarlık bir yatırım için kesin bir anlaşma imzaladığını duyurdu.

2017 yılında ilk kez Invicti’ye yatırım yapan Turn/River Capital da finansman turuna katılım gerçekleştirdi ve gelecekte de önemli bir hissedar olmaya devam edecek. Yatırım turunun finansal gizliliğinin korunacağı belirtildi.

15 yılı aşkın bir süredir, her sektördeki şirketlerin genel güvenlik operasyonlarını büyütmelerine, güvenlik kaynaklarını en iyi şekilde kullanmalarına ve genel güvenliklerini iyileştirmeleri için geliştiricilerle bağlantı kurmalarına yardımcı olmak için dinamik ve etkileşimli uygulama güvenliği ürünleri sağlıyor. Binlerce web uygulamasını güvence altına alan Invicti, işletmeler ve kamu sektörü kuruluşları arasındaki kritik bir ihtiyacı karşılıyor. Acunetix ve Netsparker ürünleri kullanan şirketin yazılımı, kuruluşların tüm web ayak izlerini güvenlik açıkları için taraması ve bu açıkları bulmayı kolaylaştırmak için tasarlanmış.

Bu yatırım haberi, Invicti için önemli bir büyüme döneminde geldi. Son bir yılda 700’den fazla yeni müşteriyi kullanıcı tabanına ekleyen Invicti’nin yıllık tekrarlayan geliri ise geçen yıla kıyasla %60 büyüme kaydetti. Invicti, şu anda dünya çapında 3.100’den fazla müşteriye hizmet veriyor ve bugüne kadar 800.000’den fazla web sitesini taradığını bildirdi.

Şirketin büyümesindeki yeni dönem için Summit Partners’ı aralarında görmekten heyecan duyduklarını belirten Invicti kurucusu ve CEO’su Ferruh Mavituna, “Summit’in kapsamlı güvenlik deneyiminin ürün inovasyonumuzu hızlandırmaya, erişimimizi genişletmeye ve dünyanın dört bir yanındaki kuruluşların karşılaştığı acil web uygulaması güvenliği sorununu çözmeye yardımcı olacağından eminiz” sözlerine yer verdi.

Güncel İçerikler