Online eğitim platformu Kunduz, yeni Kunduz Premium Video özelliğini duyurdu

Eğitimi demokratikleştirmeyi ve yüksek kaliteli eğitimi erişilebilir fiyatlarla herkese sunmayı hedefleyen online eğitim platformu Kunduz, yeni geliştirilen “Kunduz Premium Video” ürünü ile, konu anlatım videoları ve örnek soru çözümleri sayesinde okul hayatları boyunca öğrencilerin en büyük destekçisi olmayı sürdürüyor.

Eğitimi demokratikleştirmeyi ve yüksek kaliteli eğitimi erişilebilir fiyatlarla herkese sunmayı hedefleyen online eğitim platformu Kunduz, yeni ürünler geliştirmeye devam ediyor. Yeni geliştirilen “Kunduz Premium Video” ürünü ile, konu anlatım videoları ve örnek soru çözümleri sayesinde okul hayatları boyunca öğrencilerin en büyük destekçisi olmayı sürdürüyor. Kunduz Premium Video içeriği, herkesin deneyimlemesi için iki hafta boyunca ücretsiz sunuluyor.

Başta YKS ve LGS sınavlarına hazırlananlar olmak üzere tüm öğrencilerin soru çözmelerine yardımcı olmak için geliştirilen mobil eğitim platformu Kunduz, yeni eklenen ürünü ile eğitim hizmetlerini geliştirmeye devam ediyor. Öğrencilerin ihtiyaçlarına odaklanarak yenilikçi çözümler sunan Kunduz, video ürününü devreye aldı.

Her seviyedeki öğrenci düşünülerek 1.300’ü aşkın alanında uzman eğitmenler tarafından hazırlanan videolar, matematik, geometri, fizik , kimya ve biyoloji derslerindeki tüm konuları içerek şekilde hazırlandı. Kunduz Premium Video içeriğine Türkçe, coğrafya ve tarih dersleri de eklenecek. Ayrıca yeni sınav sistemine uygun örnek soru çözüm videolarıyla öğrenciler bilgilerini sınavlara uygun şekilde pekiştirebilecek.

Video içerikleri her seviyedeki öğrenciye göre hazırlandı

Kunduz Premium Video’da içerikler, öğrencilerin aradıkları konulara daha kolay erişmeleri sağlamak için 5-7 dakikalık videolar halinde hazırlandı. Alt konulara da ayrılan içerikler sayesinde öğrenciler, uzun videolar içinde zaman kaybetmeden ihtiyaçları olan bilgiye ulaşabiliyor. Kunduz’un 49.99 TL’den başlayan paketlerine üye olan tüm kullanıcılar, ek ücret ödemeden konu anlatım videolarına erişebilecek. Video icerikler herkesin denemeyebilmesi için iki hafta boyunca herkesin kullanımına da açık olacak.

Hindistan ve ABD pazarına girerek global büyümesini de devam ettiren Kunduz, Türkiye’de lise ve üniversite sınavlarına hazırlanmanın maliyetini 15 bin TL’den 500 TL seviyesine düşürdü. Soru cevap ürününün yanı sıra, yapay zeka temelli kişiselleştirilmiş testler, ülke çapında deneme testleri, videolu konu anlatımı, özel ders ve rehberlik desteği de sunan Kunduz, 5. sınıftan lise sona kadar farklı sosyo-ekonomik seviye ve öğrenim düzeyindeki öğrencilere ulaşıyor.

Güncel İçerikler