Kurumsal çalışanlar için konut kiralamayı kolaylaştıran Zeus Living, 55 milyon dolar yatırım aldı

Kurumsal şirket çalışanlarına ve esnek hareket eden insanlara 30 gün veya daha uzun süreli konaklamalar için kiralama hizmeti veren Zeus Living, 55 milyon dolar yatırım aldı.

2015 yılında konut bulma stresini ortadan kaldırmak ve ev kiralamayı kolaylaştırmak amacıyla kurulan Zeus Living, bugün 55 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.

Pandemi dönemiyle birlikte uzaktan çalışma modelinin bir zorunluluk olması ve yaygınlaşması, Zeus Living gibi girişimlerin sayısını gün geçtikçe artırmaya devam etti. “Konutun nasıl, nerede ve ne zaman yaşamak istediğinizi kısıtlamaması gerektiğine inanıyoruz” diyen Zeus Living, her yerde ve her zaman güvenilir, emniyetli, konforlu ve hatta şık bir şekilde yaşamayı kolaylaştıran yeni, modern bir konut modu olarak hizmet veriyor.

Bugün SIG liderliğindeki bir turda 55 milyon dolar yatırım aldığını paylaşan San Francisco merkezli girişim, bugüne kadar Airbnb, Comcast, Bowery ve Initialized Capital gibi yatırımcılardan aldığı desteklerle toplamda 125 milyon doları geçmiş oldu. 2019’daki son fonlamanın ardından 205 milyon değerinde olan şirket, şu anki değerlemesini açıklamayı reddetti.

Zeus Living, 2015 yılında kurulduğunda ev sahiplerinin evlerini yeniden dekore ediyor ve yeni bir tür kurumsal konut olarak 30 gün veya daha uzun süreli konaklamalar için yer değiştiren kurumsal şirket çalışanlarına kiralıyordu. O zamandan beri odağını genişletmeye devam eden şirket, şu anda yalnızca kurumsal şirket çalışanlarına değil, esnek hareket eden insanlara da daha fazla seçenekler sunarak konut kiralama süreçlerine yardımcı oluyor.

İş seyahati, sağlık hizmeti ve ev yenileme gibi sebeplerden konut kiralamak isteyen insanlara yardımcı olduklarını söyleyen Zeus Living kurucu ortağı ve CEO’su Kulveer Taggar, “Geçtiğimiz 18 ayda kurumsal konutların yerini aldık ve sakinlerin yaşamak istedikleri yerlerde adil fiyatlarla ve esnek koşullarda güzelce tasarlanmış evler sunarak eski ve katı konut kiralama pazarına meydan okuyoruz” dedi.

Güncel İçerikler