Paris merkezli tasarım ve dekorasyon girişimi Plum, 5 milyon euro yatırım aldı

5 milyon euro yatırım alan iç mimari girişimi Plum, bu yılın sonuna kadar 10 milyon euro değerindeki satış hedefine ulaşmayı hedefliyor.

Tam donanımlı bir iç mimari hizmeti veren tasarım ve dekorasyon girişimi Plum, dün yaptığı açıklamada 5 milyon euro yatırım aldığını duyurdu.

Firstminute Capital tarafından yönetilen finansman turuna Partech, Luke Sherwin ve Adrien Montfort gibi isimler de destek verdi. Yeni finansman şirketin hizmet sunumunu genişletmek, Almanya ve Birleşik Krallık’tan başlayarak coğrafi genişlemesinin ilk adımlarını atması için kullanılacak.

2020 yılında iç mimari konusunda tutkulu ve herkesin kendi yarattıkları yerde yaşamasını mümkün kılma arzusuyla hareket eden iki kız kardeş (Amandine Julia ve Marion Julia) tarafından kurulan Paris merkezli Plum, hem tüketici hem de ticari müşteriler için fikir aşamasından uygulamaya kadar, uygun fiyatlı, hepsi bir arada ve çevrimiçi olan bir mağaza aracılığıyla erişilmesi kolay bir dekorasyon hizmeti sunuyor. Web sitesinde “Misyonumuz size ilham vermek, size en iyi ürünleri sunmak ve projenizi hayata geçirmeniz için size tavsiyelerde bulunmaktır” sözlerine yer veren girişim, bu yılın sonuna kadar 10 milyon euroluk bir satış hedefine ulaşmaya hazırlanıyor.

Pandemi başlangıcını takiben başlayan sokağa çıkma yasaklarıyla zamanlarının çoğunu evlerinde geçiren insanlar, evlerini daha konforlu ve güzel kılmak için çaba sarf etmişlerdi. Plum, bu dönemde gelirini %20 artırdığını söylüyor. Ürünlerini Fransa veya Avrupa’da üretilmiş materyallerden üreten Plum, materyallerin yerel ve sürdürülebilir olmasına özen gösteriyor.

Halihazırda 15 çalışanı bulunan Plum, önümüzdeki aylarda 15 ila 20 çalışanı işe almayı planlıyor. Şirket, 2022’de Almanya’da hizmet ve ürün sunumunu başlatmak için 5 milyon euro değerindeki yeni sermayeyi kullanacak ve hemen ardından İngiltere pazarına açılacak.

Güncel İçerikler