19-21 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek Wolves Summit, Türk girişimleri bekliyor [Özel İndirim Kodu]

19-21 Ekim Tarihlerinde gerçekleşecek olan Avrupa’nın en büyük startup etkinliklerinden Wolves Summit Türk Girişimleri bekliyor (Özel İndirim Kodu)

Konuk yazarımız Günce Önür, Avrupa’da gerçekleşecek olan Wolves Summit’le ilgili bilgi verdi hem de girişimcilerin faydalanabilmesi için egirişim‘e özel indirim kodu ile tanımlattı.

2015 yılından itibaren 14. defa düzenlenecek olan Wolves Summit, her sene olduğu gibi startup, yatırım ve inovasyon ekosistemlerini bir araya getirmeye hazırlanıyor. Birçok global yatırımcının ve girişimin katılıp sunum yapma fırsatı yakalayacağı etkinlik, bugüne kadar 25 binden fazla katılımcıyı ve 3 bin yatırımcıyı ağırladı.

Wolves Summit, Polonya ve çevresindeki Avrupa ülkelerinden en son teknoloji trendlerini ve yenilikleri keşfetmek isteyen endüstri yöneticilerini, etkili medya kanallarını ve 1000’den fazla girişimi bir araya getiriyor. Bu yılki etkinlik dünya için yapay zeka, döngüsel ekonomi, teknoloji transferi, finans, imalat, 5G ve IoT, Gelişmekte Olan Endüstriler, sağlık, halka arz gibi 15’den fazla konuyu içeriyor.

19-21 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan ve “Önemli Bağlantılar” temasına odaklanan zirve, bugüne kadarki en büyük Wolves Zirvesi etkinliği olacak ve 5.000’den fazla katılımcıyı yüz yüze ve çevrimiçi olarak ağırlayacak. Fiziksel etkinlik Polonya’nın yapay zeka inovasyon merkezi olan Wroclaw’da Concordia Design’da gerçekleştirilecek. Tamamen sürükleyici bir çevrimiçi etkinlik, yüz yüze zirveye paralel olarak devam edecek ve konuklara CEE startup ekosistemindeki en etkili seslerle, yatırımcılarla ve ortaklarla birebir bağlantı kurma, öğrenme ve etkileşim kurma konusunda fırsatlar sunacak.

Wolves Summit CEO’su Michael Chaffe bu sene gerçekleşecek etkinlik ile ilgili şunları aktardı.

“Tamamen hibrit bir modeli benimseyen bu yılki etkinlikle, daha fazla girişimci, yatırımcı sıraladığımız benzersiz eşleştirme fırsatlarına ve sektör lideri konuşmacılara erişebilecek. Önceki katılımcıların da onaylayacağı gibi, Wolves Summit bölgenin en başarılı girişimlerinden bazılarının başarısını kolaylaştırmada etkili oldu ve şimdi bu yeni nesil teknoloji devlerine yatırım yapmak isteyen VC topluluğunu daha fazla kendisine çekiyor.”

Avrupa’nın dört bir yanından 200’den fazla konuşmacı, yatırımcı ve toplamda 5000’den fazla katılımcı 19-21 Ekim 2021 tarihleri arasında Wolves Summit’de olacak.

Etkinliğe katılmak isteyenler buradan egirişim’e özel indirimli bir şekilde bilet satın alıp etkinliğe katılabilir.

Güncel İçerikler