Kurumsal şirketlere kişiselleştirilmiş hediye hizmeti veren Reachdesk, 43 milyon dolar yatırım aldı

Kurumsal şirketlere kişiselleştirilmiş hediye platformu olarak hizmet veren Reachdesk, 43 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.

Şirketlerin kurumsal hediye kampanyaları oluşturmalarına yardımcı olan SaaS platformu Reachdesk, B serisi finansman turunda 43 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.

Highland Europe tarafından yönetilen turda Highland Capital, HubSpot Ventures ve RLC Ventures gibi isimler karşımıza çıkıyor.

2019 yılında Alex Olley, Jay Radia, Meelan Radia ve Alex Correia-Santos tarafından kurulan Reachdesk, kurumsal hediyeyi daha kişiselleştirilmiş, güvenilir ve ölçeklenebilir hale getirmek için hizmet veriyor. B2B sektöründe hediye verme sürecinin ne kadar manuel olduğunu anlayan şirketin kurucu ortakları, bu sürecin çok daha anlamlı olabilmesi için ilk adımları attılar. Reachdesk, SaaS platformuyla hediye verme işlemini tamamen otomatikleştiriyor ve entegre olabilmesini mümkün ediyor. Böylece, şirketlerin potansiyel müşterilerine, mevcut müşterilerine ve çalışanlarına hediye göndermeyi, bir e-posta göndermek kadar basitleştiriyor.

İki yaşındaki şirket şu anda 144’ten fazla ülkede ZoomInfo, ZScaler, Hootsuite, SimilarWeb‘in de aralarında bulunduğu birçok sayıdaki markaya kişiselleştirilmiş hediye hizmeti veriyor. Reachdesk kurucu ortağı Alex Olley yaptığı açıklamada, “Veri odaklı, yapay zeka destekli ve entegre yaklaşımımız, tek, basit ama güçlü ve güvenilir bir küresel platform aracılığıyla her aşamada müşterilerimizin yanında olmamızı sağlıyor” sözlerine yer verdi.

Yıllık %600’lük rekor büyümenin ardından bu yıl işini 4 katına çıkarma yolunda ilerlediğini belirten Reachdesk’in şu anda Londra, New York ve Lizbon’da ofisleri var ve bu yılın sonuna kadar varlığını ABD, Avustralya ve Yeni Zelanda genelinde genişletmeyi planlıyor.

Olley, “Tıpkı her müşterinin bir CRM, pazarlama otomasyonu ve satış otomasyonu platformuna sahip olması gibi, her işletmenin Reachdesk gibi bir hediye platformuna ihtiyaç duyacağı bir dünya görüyoruz” diyerek kişiselleştirilmiş hediye platformları ile çalışmanın kurumsal şirketler için önemine dikkat çekti.

Güncel İçerikler