Sertifikalı iş ve sağlık koçlarıyla kullanıcıları eşleştiren dijital koçluk platformu: CoachHub

Dijital bir koçluk platformu olan Berlin merkezli CoachHub, 70 ülkede 2.500’den fazla sertifikalı iş ve sağlık koçlarıyla kullanıcıları eşleştirmek için yapay zeka çözümleri kullanıyor. 2018 yılında kurulan girişim, 60 dilde mevcut koçluk seansları sunuyor.

Düzenli koçluk seansları düzenleyen uygulama, kullanıcıların koçlarıyla 7/24 sohbet edebilmelerine olanak tanıyor. Aynı zamanda oturumlar arasında tamamlamak için bir mikro öğrenim kitaplığından seçim yaparak oturumları iyileştiriyor. Koçluk ve liderlik gelişiminde önde gelen uzmanlarla işbirliği içinde geliştirilen CoachHub’ın koçluk ve eğitim yaklaşımı, insan kaynakları, yöneticiler ve koçlar arasında işbirliği için bir temel oluşturur ve mevcut yönetim etkinliği ve liderlik çerçeveleri ile uyumludur.

Tamamen kurum içi bir yazılım olarak hizmet veren CoachHub, ayrıca veri korumasını garanti etmek ve mahremiyet gizliliği sağlamak için en yüksek endüstri standartlarını kullanıyor.

CoachHub, dünyanın önde gelen kurumları tarafından sertifikalandırılmış koçlarla çalıştığını ve 6 yıllık iş deneyimini işe alım sürecinde gerekli kıldığını söylüyor. Çeşitli önemli sektörlerde lider olan koçları bünyesinde barındıran şirket, işe alım sürecindeki incelemeleri tamamladıktan sonra başvuruların yalnızca %5’ini kabul ettiğine dikkat çekiyor.

Bu ay 67,7 milyon euro yatırım alan şirket, 2019’dan bu yana toplamda 110 milyon euro yatırım almış oldu. Son finansman turunda Draper Esprit, RTP Global, HV Capital, Signals Venture Capital, Partech ve Speedinvest gibi isimler karşımıza çıkıyor. Yeni finansman şirketin üç yıl önce başlayan büyümesini sürdürmek, yeni ekip arkadaşları edinmek ve ürün portföyünü genişletmek  için kullanılacak. Mevcut değerlemesini paylaşmayı reddeden şirket, Kuzey Amerika ve Asya’da hızla büyümeyi hedefliyor.

2021’in sadece ilk yarısında 2020’nin toplam kazancını aşan CoachHub, çalışan sayısını üçe katladı ve Fujitsu, Electrolux, Babbel, ViacomCBS ve KPMG gibi güçlü isimleri müşterileri arasına eklemeyi başardı.

Güncel İçerikler