Talep üzerine lüks ürün teslimatı yapan Almanya merkezli girişim: Arive

Tanınmış markalar ile doğrudan çalışan arive, 30 dakika içerisinde müşterilere siparişlerini teslim ediyor.

Almanya merkezli bir teslimat şirketi olan arive, üst düzey lüks markaları 30 dakika içinde tüketicilerin kapılarına teslim ediyor.

Apple, Benefit, Bobbi Brown ve Aesop gibi tanınmış markalardan oluşan bir seçkiyi ve son teknoloji teslimat lojistiğini yenilikçi bir teknoloji yığınıyla bir araya getirerek, insanların alışveriş yapma şeklini değiştirmek istediğini söyleyen arive, fitness ürünleri, kozmetik, kişisel bakım, ev eşyaları, teknoloji ve modaya dair çok çeşitli ürün yelpazesinde teslimatlarını gerçekleştiriyor.

Tüketiciler sipariş oluşturduktan hemen sonra, şehir depolarındaki görevliler ürünleri paketleyerek bisikletli kuryelere teslim ediyor ve sipariş ortalama 30 dakika içerisinde tüketicinin kapısına ulaşmış oluyor. Bu kusursuz hizmet sayesinde tüketiciler istedikleri zaman istedikleri her yerde arive aracılığıyla sipariş oluşturabiliyor ve zamandan tasarruf edebiliyorlar.

Arive, dijital bir vitrin görevi gören uygulamasını gerek markaların seçkileri gerek se sürdürülebilirlik açısından bazı kriterlere göre ve özenle seçtiğini belirtiyor. Sattığı ürünlerin marjları ve komisyonları aracılığıyla gelir elde eden şirket, doğrudan markalarla çalışır ve hız ve kolaylığa öncelik veren müşterilere yeni bir dağıtım sistemi sunar.

Pandemi döneminde ortalama 10-30 dakika arasında market alışverişi teslimatı yapan şirketlerin artmasıyla şehir içi alışveriş trafiğinde önemli ölçüde bir düşüş yaşanmıştı. Arrive, e-ticarete farklı bir bakış getirerek odağını market alışverişine değil, lüks ürünlere odaklanıyor ve müşterilerin sevdikleri birçok markayı tek bir platform altında birleştiriyor.

Şu anda Münih, Berlin, Frankfurt ve Hamburg’da mevcut olan arive, yıl sonundan önce uluslararası genişleme planları yapıyor. Bu ayın başında 468 Capital, La Famiglia VC ve Balderton Capital’den 6 milyon euro değerinde tohum finansmanı sağladığını duyuran arive, yeni finansmanı ürün geliştirmeye, tedarik zinciri altyapısına ve ekibi büyütmeye yatırım yapmak için kullanmayı hedefliyor.

Güncel İçerikler