Yemeksepeti Banabi, kendisine eşlik edip bayilik açacak girişimciler arıyor

Anında market alışverişi sektöründe kurulduğu 2019 Nisan ayından bu yana hızla büyüyen Yemeksepeti Banabi, bu yılın sonuna kadar depolarının sayısını 400’ün üzerine çıkartmayı hedefliyor. Türkiye’de 37 ilde ve 141 ilçede, 4 binden fazla ürünü dakikalar içinde milyonlarca kullanıcısına ulaştıran Yemeksepeti Banabi, franchising sistemi/bayilik modeli ile 100-250 metrekare büyüklüğünde depolar açarak girişimcileri Yemeksepeti ailesine katılmaya davet ediyor.

Hızlı ticaret platformu Yemeksepeti’nin anında market alışverişi markası Yemeksepeti Banabi, hizmete başladığı 2019 Nisan ayından beri büyümesini istikrarla sürdürüyor. Türkiye’de 37 ilde ve 141 ilçede 4 binden fazla ürünü dakikalar içinde milyonlarca kullanıcısına ulaştıran Yemeksepeti Banabi, büyümesiyle paralel depo sayısını artırmayı hedefliyor ve kendilerine geleceği olan, karlılığı ve verimliliği yüksek bir iş kurmak isteyen girişimcileri franchising sistemi /bayilik modeli ile bir depo sahibi olarak Yemeksepeti Banabi ailesine katılmaya davet ediyor.

Son bir yılda siparişlerini 2 buçuk kat büyüten Yemeksepeti Banabi, depo açmak isteyen girişimcilerden ön şart olarak, perakende ve kurye yönetimi konusunda tecrübeli olmalarını bekliyor. Ancak, Yemeksepeti’nin kuruluşundan bu yana özünde var olan girişimcilik ruhu, iş ortağı adaylardan istenen ön gereklilikler arasında listenin en üst sırasında yer alıyor. Adaylar Yemeksepeti Banabi başvuru sitesinden başvurularını yapabilirler.

Yemeksepeti Banabi genel müdürü Bülent Dölek yeni hedefleri doğrultusunda şöyle konuştu: “Kurulduğu günden bu yana anında market alışverişi sektöründe büyüyen Yemeksepeti Banabi olarak dağıtım ağımızı genişletmek ve kullanıcılarımıza anlık ihtiyaçlarını çok daha hızlı ulaştırmak için depolarımızı arttırmayı hedefliyoruz. Bu hedefimiz doğrultusunda ilerlerken yerel ekonomiye ve istihdama katkıda bulunmayı da çok önemsiyoruz. Bu nedenle franschising sistemi/bayilik modeli ile yeni girişimcileri Yemeksepeti Banabi deposu açarak bizlerle ortak olmaya, hızla büyüyen bu işten pay almaya davet ediyoruz.

Ortalama bir Banabi deposu yaklaşık 250 metrekare civarında, ancak bakkal konseptindeki depolarımız için 100 metrekarelik bir alan yeterli olabiliyor. Elbette ailemize katılacak olan yeni girişimcilerimizde aradığımız ilk özellik, girişimcilik ruhuna sahip olmaları. Bunun yanında perakende ve kurye yönetiminde gerekli deneyimleri olması da beklentilerimiz arasında yer alıyor. İnanıyorum ki, Yemeksepeti Banabi, girişimci ortaklarıyla birlikte çok daha hızlı büyüyecektir.”

Güncel İçerikler