Acıbadem Üniversitesi Kuluçka Merkezi, dijital sağlık odağındaki girişimlerin başvurularını bekliyor

Türkiye’deki girişim hızlandırma programları ve kuluçka merkezlerinin başvurularını paylaşmaya devam ediyoruz. Acıbadem Üniversitesi Kuluçka Merkezi‘nin “Dijital Sağlık Temalı” yeni çağrı döneminin başvuruları açıldı.

Son başvuru: 27 Eylül 2021

Programa başvurmak için: acibademkulucka.com

Sağlık alanında yeni iş fikirlerinin olgunlaştırılması, ürüne dönüştürülüp hayata geçirilmesi noktasında destek vermekte olan Acıbadem Üniversitesi Kuluçka Merkezi planlanan yeni çağrı döneminde dünyanın en büyük teknoloji ve telekom sağlayıcı şirketlerinden biri olan Vodafone Business desteğiyle girişimcileri merkeze kabul edecek.

Tema: Dijital Sağlık

Girişimcilere yarattığı küresel bilgiyi kullanarak yeni bilgiler üretmeyi, üretilen bilgiyi sosyal ve ekonomik faydaya dönüştürebilmeyi ve inovatif çözümler yaratabilen bir merkez olabilmeyi hedefleyen Acıbadem Üniversitesi Kuluçka Merkezi’nin, 6 ay sürecek olan Dijital Sağlık temalı yeni çağrı programında sağlık alanında teknolojik çözümleri olan ön kuluçka, kuluçka ve hızlandırıcı seviyesindeki girişimler desteklenecektir. Merkeze kabul edilecek tüm girişimciler Acıbadem Üniversitesi’nin teknolojik alt yapısından ve laboratuvarlarından yararlanırken, sektörel çalışma ağına da erişim sağlayacaktır.

Ayrıca Vodafone Business’ın Acıbadem Üniversitesi Kuluçka Merkezi’ne kuracağı 5G alt yapısıyla ürünlerini geliştirme fırsatı yakalayacak olan girişimciler, 5G, Bulut Teknolojileri, IoT gibi dijital çözümler konularında Vodafone Business profesyonellerinden eğitim ve danışmanlıklar alma şansı yakalayacaktır.

Merkezde bulunan her proje ihtiyaç duyduğu ve içeriğine uygun olacak şekilde Acıbadem Üniversitesi akademisyenlerinin bilimsel desteği ve danışman mentorluğundan yararlanabilir. Bunların yanı sıra olgunlaşan girişimlerin artı değere dönüştürülebilmesi, yatırımcıyla buluşması ve ticarileşmesi konusunda da destek verilmektedir.

Programa başvurmak için: acibademkulucka.com

Güncel İçerikler