Antalya’da faaliyetlerine başlayan yeni paylaşımlı çalışma alanı: Work C

Antalya'da çalışmalarına başlayan Work C, o bölgede bulunan girişimcileri ve freelance çalışanları hedefliyor.

Bir zamanlar paylaşımlarına yer verdiğim mobil uygulamalar geliştiren girişimci dostum Alptekin Can, bu sefer kendi yaşadığı bölge olan Antalya’da yeni bir ortak çalışma alanını hayata geçirdi, ismi Work C.

Antalyada konumlanan Work C özellikle dekorasyonu, kendine has sanat eserleri ve sosyal alanları ile oldukça dikkat çekiyor. Açık ve Kapalı ofis, toplantı odası, etkinlik alanı, telefon odası ve sosyal alanları mevcut.

İster özel ofisinizde ister gezgin üyelikle Work C ailesinin bir parçası olabilirsiniz. Ayrıca sanal ofis hizmeti de mevcut. Etkinlik programları ise epey ilgi çekici ve katılım oranı yüksek. Workshop’lardan sabah yogasına kadar geniş bir yelpaze çıkıyor karşımıza. Size kalan ise ofisinizde özenle seçilmiş kahve çekirdeklerinden yapılan ücretsiz taze kahveniz ile arkanıza yaslanıp motivasyonun tadını çıkartmak kalıyor.

Edindiğimiz bilgiye göre Work C’nin ilk şubesine özellikle yazılım ve internet girişimcileri oldukça talep gösteriyormuş. Ayrıca Work C’nin girişimciler için yarattığı fırsatlar büyük; yatırımcı bağlantılar, muhasebe, avukatlık, ajanslar ve daha bir çok çeşitli alanda network ağını genişletmek isteyen girişimcilere büyük destek veriyor.

Aynı sektörlerdeki işinde başarılı insanları aynı çatı altında toplayarak işbirliklerinin artması ve kendi içinde hızla büyüyen bir network ağı yaratmayı arzulayan Work C’nin büyümesini önümüzdeki günlerde izleyeceğiz.

Work C kurucusu Alptekin Can: “Antalyada co-working space bulamadığımız için ofise çıkmak zorunda kaldık. Ve bir çok probleme göğüs germek zorunda kaldık. Operasyona vakit ayırmaktan işlerimiz hep aksıyordu bundan dolayı teknoloji alanında çalışan insanların bir arada olduğu bir co-working space yani ortak çalışma alanı açtık.”

Güncel İçerikler