Apple, yeni nesil akıllı saati Apple Watch Series 7’yi tanıttı: İşte özellikleri ve fiyatı

Apple, "California Streaming" adını verdiği etkinliğinde yeni nesil akıllı saati Apple Watch Series 7'yi duyurdu.

Teknoloji devi Apple, kullanıcıları için geliştirdiği yeni ürünleri tanıtmaya devam ediyor. “California Streaming” adını verdiği Apple Etkinliği’nde yeni nesil akıllı saati Apple Watch Series 7’yı duyuran Apple, birkaç önemli yeniliği beraberinde getiriyor.

Apple Watch Series 7, bir önceki Apple Watch’a göre ekran gövde oranı %20 arttırılarak kullanıcıları karşılıyor. %40 daha ince kenarlara sahip olan bu akıllı saat, %70 oranla daha parlak bir ekrana sahip. Böylece %50 oranla daha kolay bir okuma deneyimi sunuluyor. Aynı zamanla bu ekran ile yazma deneyimi da daha da kolaylaştırılmış.

WR50 adı verilen güçlendirilmiş koruması ile Apple Watch Series 7, suya karşı çok daha dayanıklı. Apple, hızlı şarj desteğinin de artık Apple Watch serisinde olduğunu de gerçekleştirdiği etkinlikte söylüyor.

Yeni kayış seçenekleri ve renkler

Benzersiz renkteki kayışları ile Apple Watch Series 7, hiç olmadığı kadar kişiselleştirilebiliyor. Yeni renk seçeneklerine sahip | spor, klasik ve deri | kayışları ile bu akıllı saate çok daha yaratıcı yepyeni görünüm kazandırabiliyorsunuz. Apple Watch Series 6 kayışlarınız ile tamamen uyumlu olan bu kayışlar, Apple Watch Series 7 ile tam uyumluluk gösteriyor.

Apple Watch Series 6’de aldığı gibi tamamı geri dönüştürülebilir aliminyumdan oluşan bir çerçevenin yer aldığı Series 7, yeni gece yeşili ve pembe renk seçeneklerinin de dahil olduğu toplam 5 farklı renk seçeneği ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

watchOS 8 ile gücüne güç katıyor

WWDC21’de tanıtılan watchOS 8 ile tamamen uyumlu yeni Apple Watch; gelişmiş özelleştirme araçları, yenilenen sağlık ve fitness özellikleri ile beraber geliyor. watchOS 8’nin yeni saat kadranları ile Apple Watch Series 7’nin daha şık durması sağlanıyor. Kan şekeri takibi, yeni nefes uygulaması, tai chi ve pilates gibi yeni fitness modları, Haritalar desteği ve portre kadranları gibi diğer watchOS 8 özellikleri de Apple Watch Series 7’de dahili olarak yer alıyor.

Fiyatlar

Yeni Apple Watch Series 7’nın başlangıç fiyatı 399 dolar olarak satışa sunulacak. Yeni Apple Watch’ın Türkiye’de satışa çıkacağı tarih ve Türkiye fiyatı ise henüz bilinmiyor. Yeni Apple Watch hakkında Apple’dan daha detaylı bilgi almak için şirketin yayınladığı ve tüm teknik detayların yer aldığı sayfayı keşfetmek için burayı ziyaret edebilirsiniz.

Güncel İçerikler