Yerli girişim Thread in Motion, TIM Partners programıyla akıllı eldivenlerini tüm dünyaya duyuracak

Türkiye’nin dünyadaki tek endüstriyel akıllı giyilebilir teknoloji markası Thread In Motion, TIM Partners programını başlattı. Program, Thread In Motion’ın mevcut faaliyet bölgelerine ve yeni hedef pazarlarına uçtan uca kusursuz hizmet vermeyi amaçlıyor. Şirketin Türkiye’deki ilk Diamond partneri ise Türkiye’nin lider izlenebilirlik entegratörü Vector oldu.

Endüstriyel akıllı giyilebilir ürünler üreten yerli teknoloji girişimi Thread In Motion, yeni TIM Partners programını duyurdu.

TIM Partners programı, Thread In Motion’ın mevcut faaliyet bölgelerine ve yeni hedef pazarlarına uçtan uca kusursuz hizmet vermeyi amaçlıyor.

Program ile ilgili konuşan Thread In Motion Kurucu Ortağı ve CEO’su Kadir Demircioğlu, “Uzun zamandır ajandamızda olan partnerlik yapısını tam anlamıyla hayata geçirdiğimiz için çok heyecanlıyız. Bilinen kanal satış düzenine yepyeni bir soluk getiriyoruz; yurt içi ya da yurt dışındaki partner firmalarımızın hak edişleri bir yana, ‘önce insan’ felsefemiz doğrultusunda satışı gerçekleştiren çalışanları ödüllendireceğiz. Ayrıca, pazarda rakipsiz olan akıllı eldivenlerimiz iş ortaklarımızı rekabette öne geçirmekte, bunun da aldığımız en güzel geri dönüşlerden bir tanesi” olduğunu söyleyebilirim” dedi.

Dört farklı iş birliği modeli uygulanıyor

Thread In Motion, TIM Partners programı dahilinde iş ortaklarına Diamond, Platinum, Gold ve Silver olmak üzere dört farklı model sunuyor. Her model kendi içerisinde belirli minimum gereksinimler, farklı yüzdelerde hak edişler ve partner’ın hedeflerine daha kolay ulaşabilmesi için çeşitli avantajlar barındırıyor.

Thread In Motion Kanal ve Partner Program Direktörü Gökhan Barlak’ın belirttiğine göre yurt dışında Romanya, Hollanda, Almanya, İspanya, Portekiz, Güney Kore, Hindistan ve Brezilya’daki oyuncular ile ilerleyen iş ortaklığı yapısı son bir senede olgunlaşarak TIM Partners programına dönüştü ve Türkiye ile beraber global pazarlarda uygulanmaya başladı.

Şengünler: ‘‘Lojistik sektörünü birlikte dönüştürüyoruz’’

Türkiye’nin lider izlenebilirlik entegratörü Vector’ün CEO’su Halit Erol Şengünler “Thread In Motion’ın Türkiye’deki ilk ve tek Diamond partneri olarak akıllı eldivenler ile müşterilerimizin lojistik süreçlerini hızlandırıp kusursuz hale getiriyoruz. Yola çıktığımız günden beri her noktada destek aldığımız Thread In Motion ile sektörü dönüştürmeye başladık. Hem biz hem de müşterilerimiz oldukça memnun, hedefimiz tüm pazarı endüstri 4.0 kazanımlarıyla buluşturmak” diye konuştu.

Güncel İçerikler