Çevrimiçi temizlik hizmetlerine odaklanan Batmaid, 23 milyon euro yatırım aldı

Ev temizliğinden ticari temizlik hizmetlerine kadar uzanan geniş bir yelpazede temizlik hizmeti sağlayıcısı olan Bitmaid, 23 milyon euro yatırım aldı.

Batgroup‘un bir yan kuruluşu olan İsviçre merkezli çevrimiçi temizlik hizmeti Batmaid, Aevis Victoria tarafından yönetilen B serisi finansman turunda 23 milyon euro yatırım aldığını duyurdu.

2014 yılında Andreas Schollin-Borg ve Eric C. Laudet tarafından kurulan Batmaid, ev temizliğinden ticari temizliğe kadar geniş çaplı temizli hizmeti sunan Batgroup’un bir parçası olarak faaliyet gösteriyor. Lozan, Zürih, Lugano, Varşova, Paris, Milano ve Lüksemburg’daki ofislerinde çalışan yaklaşık 200 çalışanı bulunan şirket, 70.000’den fazla müşteriye hizmet veren 4.000 maaşlı temizlik görevlisiyle ortaklık yapıyor. Şirket, İsviçre’deki projelerinin yanı sıra önümüzdeki aylarda 15 ülkedeki 21 şehre genişleme planlarını hızlandırmak için yeni finansmanı kullanmayı planlıyor.

Batmaid, temizlik hizmetlerine ek olarak bu yılın mart ayında Batmaid Club adında abonelik tabanlı hizmetini piyasaya sürmüştü. Biyolojik olarak parçalanabilen temizlik ürünlerini doğrudan tüketicilerin kapılarına kadar getiren Batmaid Club’ı genişletme planları yapan şirket, birkaç ay sonra Batmaid Dry adındaki çamaşırhane hizmetinin Lozan’da testlerini yapmaya başladı. Şirket sıradan ev temizliği ve ticari temizlik hizmetlerinin yanı sıra, kiracılık sonu temizliği ve ofis temizliği gibi hizmetler de sunuyor.

Kayıt dışı çalışmayla mücadele

Kurucu ve CEO Andreas Schollin-Borg tarafından yönetilen çevrimiçi temizlik hizmetleri sunan Batmaid, insanların kolay ve güvenilir bir şekilde temizlik uzmanları bulmalarına yardımcı oluyor. Şirket ayrıca, temizlik görevlilerine sigortalı ve yasal koşullarda çalışma fırsatı sunarak güvenli bir atmosfer yaratıyor. Kayıt dışı çalışmaya ve güvencesiz çalışan görevlilerin birçok sorundan muzdarip olmalarına karşı mücadele etmek amacıyla kurulduğunu söyleyen şirket, temizlik sektörüne daha fazla eşitlik ve adalet getirdiğini iddia ediyor.

Güncel İçerikler