JBL, Berlin’de gerçekleştirilen IFA fuarında yeni hoparlör modellerini duyurdu

Kablosuz kulaklık ve hoparlör üreticisi JBL, Berlin'de katıldığı IFA fuarında yeni hoparlör modellerini tanıttı.

Popüler kulaklık, hoparlör ve araç içi ses sitemleri üreticisi JBL, kullanıcıları için geliştirdiği yeni teknolojileri yeni ürünlerle birlikte duyurmaya devam ediyor. Almanya’nın Berlin şehrinde gerçekleştirilen IFA fuarında sahneye çıkan JBL, yeni hoparlör modellerini tanıttı.

Sanal ortamda gerçekleşen etkinlikte pek çok dikkat çekici ürün yer aldı. JBL’de piyasaya sunmaya hazırlandığı yeni hoparlör modellerini burada görücüye çıkardı. Yüksek ses performansı ile dikkat çeken ürünlerin öne çıkan özellikleri fiyatları da şirket tarafından açıklanmış durumda.

JBL Flip 6

JBL Flip 6

JBL’in klasikleşmiş taşınabilir hoparlörlerine oldukça benzeyen yeni Flip 6, tasarımsal anlamda bir önceki nesle oldukça benzemekte. Ancak özellikler anlamında güncellemeye giden şirket; çift pasif radyatör, güçlü woofer ve yeni bir ses konfigürasyonun bu hoparlör ile geleceğini belirtti.

PartyBoost uyumlu modu ve 12 saat oynatma süresinin yer aldığı hoparlörün IP67 sertifikası yer alıyor. Bir önceki modelde bu sertifikanın yer almadığını belirtelim. Bluetooth 5.1 desteğinin bulunduğu modelin taş grisi, nehir mavisi, okyanus mavisi, gece yarısı siyahı ve kamuflaj renklerine sahip seçenekleri bulunuyor.

PartyBox 110 ve PartyBox 710

PartyBox 710

PartyBox 110 ve PartyBox 710 modellerinde ise şirket, daha güçlü bir ses performansı sunduklarını, yeni bir kullanıcı arayüzünün yer aldığını ve tamamen yenilenmiş bir ışık yayma formuna sahip olduğunu belirtti. Ek olarak şirket bu modellerin IPX4 sertifikasının yer aldığını belirterek su sıçramalarına karşı dayanıklı olduğunu ekledi.

PartyBox 110

PartyBox 110’a göre daha etkileyici bir deneyim sunan PartyBox 710, 800 dolar fiyatı ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. PartyBox 110 ise sadece 400 dolara satın alınabiliyor. Ek olarak bu hoparlörlerin tekerlekleri olduğunu da belirtelim. Ayrıca bu özellikler de hoparlörlerde yer alıyor:

  • 12 saat pil ömrü
  • Müziğin ritmine uyum sağlayan ışık
  • Gitar ve mikrofon girişleri
  • Bluetooth veya USB girişleri
  • Tek dokunuşla TWS
  • JBL PartyBox uygulaması desteği

PartyBox 110’u satışa sunan şirket, PartyBox 710 için de Kasım ayını işaret ediyor. 129 dolara sahip olunabilen JBL Flip 6 ise Aralık ayında satışa sunulacak.

Güncel İçerikler