Netflix, Android uygulamasında Stranger Things oyunlarını test ediyor

Netflix, Stranger Things dizisinin iki farklı oyununu Polonya'daki kullanıcıların test edebilmesi için erişim sağladığını açıkladı.

Popüler film ve dizi uygulaması Netflix, yeni hizmetlerini kullanıcıları ile buluşturmaya devam ediyor. Polonya’daki kullanıcıları için Android uygulamasında iki farklı Stranger Things oyununa erişim yetkisi verdiğini açıkladı.

Netflix sözcüsü tarafından açıklanan bilgide Polonya’daki aboneleri, üyeliklerinin bir parçası olarak Stranger Things: 1984 ve Stranger Things 3 olmak üzere iki oyuna, Android için Netflix uygulamasından erişebilecek ve deneyimleyebilecek.

Netflix’in bu yeni oyun hamlesi için henüz çok erken aşamada olduklarını belirten Netflix sözcüsü; reklamsız ve uygulama içi satın almasız oyun yaklaşımında olduklarını belirtti. Sözlerine ek olarak Netflix sözcüsü; önümüzdeki aylarda mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için fazlasıyla çalışacaklarını da belirtti.

Netflix, kullanıcıların Android uygulamasında yer alan oyunlara nasıl erişebileceğini de açıkladı. Sistemde yer alan oyunlar, kullanıcıların ana sayfa akışlarında yer alacak. Oyunun simgesine dokunulduğunda ise oyun hakkında daha fazla bilgi edinebilmek mümkün olacak.

Bu sayfada oyunu indirmek için de bir buton yer alıyor. Bu butona tıklandığında ise Google Play uygulaması açılacak. Kullanıcıların Google Play Store aracılığı ile de bulabileceği bu oyunları oynamak için ise Netflix kimlik bilgilerinin onaylanması gerekmekte.

Teksas merkezli oyun şirketi BonusXP ile çalışan Netflix, oyunlar için belirli bir zaman örüntüsü belirlemiş. Stranger Things: 1984 oyunu, Stranger Things’in bir ve ikinci sezonunu içerirken devam oyunu olarak ise “Stranger Things 3” karşımıza çıkıyor. Bu oyun; dizinin yayınlanan üçüncü sezonunun oynanabilir bir versiyonu olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Netflix, Polonya’da test sürecine başlanan bu özellik için kullanıcıların bir üyeliğe sahip olmaları gerektiğini belirtiyor. Uygulamanın diğer ülkelerde ne zaman test edileceğine veya iOS platformlarına ne zaman geleceğine dair henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Güncel İçerikler