İşe alım süreçlerini dijitalleştiren Peoplise, startup ve scaleup’lara 2 ay ücretsiz paket sunuyor

İşe alım sürecini dijitalleştiren Peoplise, Türkiye girişim ekosistemini desteklemek için startup ve scaleup firmalara özel 2 ay ücretsiz işe alım ve onboarding Seviye Atla paketi sunuyor.

Birçok sosyal projeye gönüllü olarak destek veren, işe alım ve onboarding süreçlerini dijitalleştiren yerli girişim Peoplise, “Seviye Atla” kampanyası kapsamında büyüme sürecinde olan bütün startup ve scaleup’lara olan desteğini duyurdu.

Bu kapsamda firmalara ekiplerini büyütmek amacı ile 2 ay boyunca ücretsiz olarak Peoplise işe alım ve onboarding platformunu kullanarak ilanlarını paylaşıp adayları çekme, değerlendirme ve işe alım süreçlerini yürütme şansı veriyor. Bu ücretsiz pakete peoplise.com/startup üzerinden ulaşabilirsiniz.

Peoplise’ın farklı iş ortaklıkları sayesinde firmalar birçok test, envanter ve kariyer portalını da ücretsiz olarak kullanma şansına sahip olacak.

2015 yılında kurulan Peoplise, insan kaynakları operasyonlarını dijital teknolojilerle iyileştirmek, değer katmayan aktivitelerle harcanan zaman ve emeği geri kazanmak, adil ve sürdürülebilir süreçler sunmak misyonuyla çalışmalarına devam ediyor. Odtü Teknokent girişimi olarak başlayıp bugün Türkiye ve yurt dışında 120’den fazla büyük ölçekli firmaya hizmet veren ve Türkiye’nin en çok tercih edilen Aday Takip Sistemi olmayı başaran Peoplise, startup ekosistemindeki büyüme çalışan firmaların yanında olarak teknoloji desteği vermeyi hedefliyor.

Seviye Atla paketinde aday takip ve onboarding sistemleri çözümleri sunan Peoplise, insan kaynakları profesyonellerinin zamanı doğru yönetmesini ve daha verimli çalışmasını amaçlıyor. 1 yılda yaklaşık 1.5 milyon adayın süreçlerden geçtiği Peoplise, dijital bir aday deneyimi sunma noktasında Türkiye’de lider konumda.

Güncel İçerikler