Apple’ın Eylül ayında birden fazla etkinlik planladığı iddia edildi

DigiTimes şirketinin yayınladığı bir habere göre Apple, Eylül ayı içerisinde pek çok etkinlik düzenleyerek yeni ürünlerini tanıtacak.

Teknoloji devi Apple, en yeni ürün ve hizmetleri için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bilindiği gibi Apple, her yeni ürün topluluğunu bir özel etkinlik yardımıyla tüm teknoloji meraklıları ile paylaşır. Eylül ayında da bu etkinliklerden bir tanesinin gerçekleştirileceği bekleniyorken DigiTimes şirketi bu olay için farklı bir iddia ortaya attı.

Bu iddia ya göre Apple, Eylül ayında birden fazla etkinlik düzenleyecek. Yıl sonu yapılan tatil ve alışveriş dönemi için böyle bir etkinlik serisi düzenleyeceği söyleyen DigiTimes, Apple’ın tüm ürün serilerinde yenilik yapmayı planladığını da dile getirdi.

DigiTimes cihazlar ile ilgili beklentilerini de ortaya koydu. İşte bu beklentilerin detayları:

iPhone 13

Tüm zamanların en çok beklenen akıllı telefonu için tabii ki zaman gelip çattı. En büyük beklentilerin iPhone 13 üzerinde olduğunu hatırlatalım. DigiTimes, iPhone 13’ün çentik alanının daha küçük olacağının altını çiziyor. 2017’den beri aynı çentik oranı ile karşımıza çıkacak iPhone çentiği için sonunda bir değişikliğe gidiliyor.

MacBook Pro

Görsel açıdan MacBook Pro serisinde bir değişimin olması bekleniyor. iMac benzeri bir tasarımla gelebilecek olma ihtimali ise Twitter’da popüler teknoloji gündemi arasında. M1X işlemcisi ile bizleri şaşırtması beklenen Apple’ın 7 farklı renk seçeneği ve TouchBar’ın bulunmadığı 14 inç ve 16 inç modeller ile kullanıcıları karşılaması bekleniyor.

iPad

9. nesil iPad ve yeniden tasarlanmış 6. nesil iPad mini ile Apple’ın kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor. Yine iMac benzeri bir tasarıma geçecek olan iPad’lerde M1X işlemcinin 9. nesil iPad’de yer alması bekleniyor. Bloomberg’in tarafından paylaşılan sızıntılar da iPad serisi için beklentileri doğrular nitelikte.

Apple Watch Series 7

Tamamen düz kasanın geleceğini belirten DigiTimes şirketi, Apple Watch Series 7 için tasarımsal değişikliklerin ciddi boyutlarda olacağını söylüyor. Geliştirilmiş bir ekranın daha yer alacağı saat için yeni sağlık ve aktivite özellikleri hakkında bir bilgi söylenmiyor.

Geçen yaz sonrasında Apple; Eylül, Ekim ve Kasım aylarında birer etkinlik düzenlemiş ve duyurularını gerçekleştirmişti. DigiTimes ve Bloomberg’in beklentileri doğru ise önümüzdeki ayın sonunda kadar bir sürü Apple ürünü ile karşılacağız.

Güncel İçerikler