Otomotiv sektöründe bir dönüşüm yaratan RepairSmith, 42 milyon dolar yatırım aldı

Müşterilerine yerinde otomobil bakım ve onarım hizmetleri sunan RepairSmith, Mercedes-Benz, Porsche Ventures, Spring ve TI Capital liderliğinde 42 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.

Otomotiv onarım ve bakımı için mobil çözüm sunan teknoloji girişimi RepairSmith, bugün 42 milyon dolarlık B serisi yatırım aldığını duyurdu.

TI Capital, Mercedes-Benz, Porsche Ventures ve Spring‘in finanse ettiği fon, bugüne kadar tamamlanmış 100.000’den fazla servis randevusu ile altı eyalette halihazırda mevcut olan RepairSmith’in hizmetini hızlı bir şekilde genişletmesine yardımcı olması için kullanılacak.

2019 yılının Ağustos ayında yolculuğuna başlayan RepairSmith, otomotiv tamir ve bakımı için sektörde ilk ve tek olan mobil çözüm sunduğunu iddia ediyor. Her yere uygun oto tamiri sağlayan şirket, araç sahipleri için evlerinde veya iş yerlerinde hizmet vermenin yanı sıra filo operatörleri, araç kiralama acenteleri ve bayilik müşterilerine de yerinde hizmet sunuyor. Los Angeles merkezli şirket, hizmetlerini son teknoloji mobil tamir araçları ile kolaylaştırmasının yanı sıra 12 aylık 12.000 millik garanti desteği de sağlıyor.

Bağımsız otomotiv onarım sektörünün yıllardır değişmediğini söyleyen RepairSmith’in kurucu ortağı ve CEO’su Joel Milne, çevrimiçi rezervasyon ve fiyat teklifi kolaylığını mobil hizmet ile birleştiren şirketin, dijital çağ için modern, kullanışlı ve uygun maliyetli çözümler sunduğunu belirtiyor. Arizona, Kalifornia, Georgia, Nevada, Oregon ve Texas’ta hizmet veren şirket, ABD’nin Güneydoğu ve Orta Atlantik bölgelerinde genişlemeyi hedefliyor.

Mercedes-Benz’den Andreas Joerg yaptığı açıklamada, RepairSmith ekibinin, otomobil tamir endüstrisindeki değişen müşteri beklentileri ve teknoloji gereksinimlerini uzun vadeli bir bakış açısıyla ele aldığını ve müşteri deneyimini iyileştirmek için çözümler sunduğunu dile getirdi.

RepairSmith’in pazarı dönüştürmek için ideal bir konumda olduğunu söyleyen TI Capital’in kurucusu Ziad Ghandour, otomobil servis ve onarımını dijital çağa taşıyan bir ekibe sahip olduğuna inandıklarını belirtti.

Güncel İçerikler