Ünlü ve hayranları buluşturan Stockholm merkezli Memmo, 10.25 milyon euro yatırım aldı

İçerik üreticilerin işbirlikleri kurmasına ve ünlülerin hayranlarıyla etkileşimde bulunmasına olanak sağlayan video platformu memmo.me, 10,25 milyon euro yatırım aldığını paylaştı.

Ünlüleri hayranlar ve işletmelerle bire bir buluşturan video tebrik platformu memmo.me, 10,25 milyon euro yatırım aldığını ve Los Angeles‘ta bir ofis açtığını duyurdu.

Mevcut yatırımcı New York merkezli Left Lane Capital, memmo.me’nin bugüne kadarki toplam fon miktarını 20 milyon €’ya çıkaran turda liderliğini sürdürdü. Finansman turuna birçok melek yatırımcı ve şirketin mevcut yatırımcılarından katılım sağlandı.

2019 yılında kurulan memmo.me, bu son yatırımı Latin Amerika da dahil olmak üzere küresel genişlemesini sürdürmek ve sosyal medya etkileşimleri dahil olmak üzere yeni ürün özellikleri geliştirmek için kullanacağını belirtti. Şubat ayında 10 milyon dolarlık A Serisi yatırımdan bu yana, şirket aylık %40 büyüme yaşadı ve dünya çapında ekibini 20’den 60’ın üzerine çıkardı.

İçerik üreticilerin sosyal medya işbirlikleri sunmasına, kendi ürün ve hizmetlerini satmasına olanak tanıyan platform, COVID-19 aşıları ile ilgili tebrikler, yaşam tavsiyeleri, ödül duyuruları, aşk mektupları, baby shower ve düğün davetiyeleri gibi birçok konuda yüz binlerce video gönderilmesine aracı oldu.

memmo.me CEO’su ve kurucu ortağı Gustav Lundberg Toresson, “İçerik üreticilerin ve hayranların etkileşimde bulunabileceği bir platform olma yolundayız” sözlerine yer verdi. Toresson, Avrupa ve Kanada’da sektör lideri olarak konumlarını güçlendirdiklerini ve Los Angeles’taki yeni ofislerini açarak dünya çapında yeni pazarlara açılmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Stockholm merkezli platform İskandinav bölgesi dışında Kanada, Birleşik Krallık ve Avrupa’da da faaliyetlerini sürdürüyor. Şirket, platformu bir ileri seviyeye taşıyacak olan bu yeni yatırımdan ve birçok yatırımcının ilgisinden memnun olduklarını belirtti.

Güncel İçerikler