Markalar ile ajansları buluşturan yerli girişim Edvido, 5 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Şirketlerin pazarlama ve yazılım projeleri için ajans ve yazılım firmalarıyla buluştuğu pazar yeri olarak faaliyet gösteren Edvido, Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcılarından 5 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı.

Şirketlerin hedeflerine uygun partnerlerle çalışması gerektiği inancından yola çıkarak geliştirilen İTÜ Çekirdek girişimi Edvido, üç girişimci; Mustafa Okan Yavuzşen, Yağız Can ve Mert Osmanoğlu tarafından kuruldu.

2019 Nisan ayında şirketleşen Edvido, Keiretsu Forum Türkiye Melek Yatırımcılık Ağı üzerinden Alesta Elektronik Teknoloji, Korun Teknoloji Yatırımları ve Sertaç Özinal’dan 5 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı.

Şirketlerin pazarlama ve yazılım projeleri için ajans ve yazılım firmalarıyla buluştuğu bir pazar yeri olarak çalışan Edvido, yöneticilerin aradıkları en doğru partnerleri günler içinde bulmalarına yardımcı oluyor. 7 binden fazla firmanın kullandığı, bünyesinde 250’den fazla ajansın üye olduğu Edvido’da sadece bir günde 20’yi aşkın proje oluşturuluyor. Bugüne kadar Edvido üzerinden yapılan şirket ve ajanslar arasındaki anlaşmaların toplam tutarı ise 10 milyon TL’yi geçmiş durumda. Edvido, kurucuları ile birlikte Aleyna Güzel, Batuhan Hazar, Melis Samir’in de ekibe katılması ile 6 kişilik kadro ile çalışmalarını sürdürüyor.
Edvido, 12 ay sonunda günde 100 projenin oluşturulduğu bir pazar yeri olarak yurtdışında da faaliyetlerini sürdürmeyi hedefliyor.

Güncel İçerikler