Reddit, TikTok benzeri video paylaşım özelliğini kullanıma sunmaya hazırlanıyor

Reddit, TikTok benzeri video paylaşım özelliğini iOS platformlarında test etmeye başladı.

Sosyal haber ve tartışma uygulaması Reddit, kullanıcı sayısını gün geçtikçe arttırırken yeni özelliklerini geliştirmeye devam ediyor. TikTok benzeri bir video paylaşım imkanı sunmayı hazırlanan Reddit, öncelikle iOS platformlarına bu özelliği getirecek gibi duruyor.

TechCrunch tarafından paylaşılan habere göre Reddit, dizinler için video çekilebildiğini açıkça gösteriyor. İçerik akışına Cuma günü başlandığını belirten haber sitesi, akışta popüler olmayan alt dizinlerin de popülerleşmeye başladığını söylüyor.

Reddit’in geniş içerik dünyası için farklı bir deneyim sunan bu TikTok benzeri video paylaşım özelliği, etkileşimi daha fa arttıracak gibi duruyor. Etkileşim seçenekleri arasında Reddit; yorum yapma, madalya verme, tepki satın alma, olumlu ve olumsuz oy yer alıyor. Madalya verme ve tepki alma seçeneklerinin Reddit parası ile satın alınabildiğini hatırlatalım.

Algoritması ile popüler olmayan şeyleri popülerleştirmesi ile ünlü olan TikTok, Reddit alt dizinlerini haraketlendirecek gibi duruyor. Şu an için bu video özelliğinin Reddit’e büyük bir etkisi bulunmuyor ancak Reddit, video araçlarını ve yenilikleri ileride platformuna dahil etmeyi planlıyor.

Henüz sadece iOS platformlarında yer alan özelliğin tüm kullanıcılar için ve Android için ne zaman test edileceği bilinmiyor.

Güncel İçerikler