Honor, IMAX çekim yapabilen Magic 3 serisini duyurdu

Honor, Huawei ayrılığından sonra ilk amiral gemisi akıllı telefonları Magic 3, Magic 3 Pro ve Magic 3 Pro Plus'ı duyurdu.

Huawei markası altından ayrılarak kendi markalaşma sürecine giren Honor, uzun süredir ilk amiral gemisi akıllı telefonu için çalışmalarına devam ediyordu. Sonunda ilk akıllı cihazlarını tanıtan Honor, seriye Magic 3 adını veriyor.

3 farklı modelin yer aldığı seride Magic 3, Magic 3 Pro, Magic 3 Pro Plus modelleri bulunuyor. Özellikleri ile dikkat çeken bu akıllı cihazlar, tasarımı ile şık bir deneyim sunarken kamerası ile sinemayı aratmayacak bir video çekim fırsatı da kullanıcılarına sunuyor.

Her üç modelde de 1344 piksel yoğunluğuna sahip 6.7 inç OLED bir ekran yer alıyor. Ekranların yenileme hızı ise 120Hz olarak belirtiliyor. Ek olarak her üç modele de 4.600 mAh kapasiteli batarya yerleştiren Honor, 66W kablolu hızlı şarj desteği de sunuyor.

IMAX ve Honor arasında gerçekleşen bir iş birliği ile bu akıllı telefonların kameraları, LOG formatında yani bir IMAX filmi çekebilmenize olanak sağlıyor. Bu dikkat çekici özelliğe ek olarak 8 farklı modu bulunan Honor Magic 3 serisi bir de, sekiz adet 3D LUT renk derecelendirme seçeneği de sunuyor.

Telefonları birbirlerinden ayıran en büyük özellik ise işlemcileri. Magic 3’e Snapdragon 888 yerleştiren Honor; Magic 3 Pro ve Magic 3 Pro Plus’a ise Snapdragon 888+ işlemcisini tercih ediyor. Honor; Magic 3 ve Magic 3 Pro’da 8 GB RAM ve 256 GB depolamaya yer verirken Magic 3 Pro Plus’ta ise 12 GB RAM ve 512 GB depolamaya yer veriyor.

Karşılaştırma detaylarını incelediğimizde ise Honor Magic 3 ile Magic 3 Pro’nun arasındaki tek farkın 64 MP’lik bir arka kamera olduğunu görüyoruz. Pro ve Pro Plus modellerinde ise RAM ve depolama alanı farklılıkları mevcut.

Telefonların ne zaman satışa sunulacağı hakkında bir bilgi vermeyen şirket, yeni dönemindeki ilk amiral gemisi serisi için fiyatları açıklıyor. Magic 3’e 1.050 dolar, Magic 3 Pro’a 1.290 dolar ve Magic 3 Pro Plus’a ise 1.760 dolar fiyat etiketinden sahip olunabiliyor.

Güncel İçerikler