Discord, Nitro abonelerine özel ücretsiz 3 aylık YouTube Premium sunuyor

Popüler oyun iletişim platformu Discord, Nitro aboneliklerine özel 3 aylık YouTube Premium erişim kodunu hediye ediyor.

Oyun oynarken pek çok kişinin tercih ettiği iletişim aracı Discord, Nitro aboneleri için yeni fırsatlarını gündeme getirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Epic Games ve Discord ortaklığında geçekleştirilen kampanya ile kullanıcılara ücretsiz Nitro aboneliği sunan Discord, henüz bu kampanyanın bitmemesine rağmen Nitro aboneliklerine ek üç aylık YouTube Premium’da hediye ediyor.

Dijital oyun satıcısı Epic Games Store, geçtiğimiz aylarda Discord’a dahil olması ile kullanıcılarını sevindiren Discord, daha önce Nitro abonesi olmayan kişilere üç aylık Nitro erişim kodu dağıtmıştı. YouTube ile Discord arasında yeni bir ortaklığın kurulması muhtemel ki bu ortaklık kapsamında Discord, üç aylık YouTube Premium erişim kodu veriyor. Pek çok fırsat sunması ile öne çıkan Nitro aboneliğine sahip olmanız, YouTube Premium erişim kodunu alabilmenize olanak tanıyor.

Epic Games ve Discord ortaklığı ile kurulan Nitro hediyesi normalde 9.99 dolar fiyat etiketi ile kullanıcılara sunuluyor. Fırsattan, Nitro hediyesi alan tüm Discord kullanıcıları faydalanabiliyor.

Discord ile ücretsiz YouTube Premium nasıl alınır?

  1. Discord Nitro tanımlı hesabınıza giriş yapın.
  2. Kullanıcı ayarlarına girin.
  3. Ayar sekmesinden Hediye Envanteri bölümünü açın.
  4. “YouTube Premium” hediyesini göreceksiniz.
  5. “Kodu gör” butonuna tıkladıktan sonra karşınıza çıkan kodu kopyalayın.
  6. YouTube Premium Redeem sayfasına girin.
  7. Kodu yapıştırın.

Kodu daha önce YouTube Premium veya YouTube Music abonesi olmuş kullanıcıların kullanamadığı belirtiliyor. Discord tarafından paylaşılan kodların son tarihi ise 30 Ekim 2021.

Güncel İçerikler