Spotify, uygun fiyatlı yeni hizmeti Spotify Plus’ı test etmeye başladı

Spotify, uygun fiyatlı müzik deneyimi sunmayı amaçladığı hizmeti Spotify Plus'ı bazı ABD kullanıcılarına 0.99 dolara test etmeye başladı.

Müzik dünyasında adından sıkça söz ettiren Spotify, kullanıcıları ile yeni hizmetlerini paylaşmaya devam ediyor. Ortaya çıkan son bilgiler ışığında ise şirket, Spotify Plus adını verdiği yeni bir müzik hizmeti sunmaya hazırlanıyor.

Uygun fiyatı ile öne çıkan Spotify Plus, hali hazırda yer alan ücretsiz ve premium paketlerini birleştirmeyi amaçlıyor. Bu plan, Spotify’ın ücretsiz versiyonunda bulunan reklamları barındırırken, şarkı atlama sınırını ortadan kaldırıyor. Mevcut olarak ücretsiz pakette ise 1 saat içerisinde 5 şarkı atlama hakkı veriliyor.

Aynı zamanda şarkı seçme özgürlüğünün yer aldığı hizmet, 0.99 dolara test kullanıcılarına sunuluyor. Hali hazırda Premium paketinin fiyatı ise 9.99 dolara satın alınabiliyor. Spotify’ın paket fiyatı için farklı noktalara farklı fiyatlarla test etmesi bekleniyor.

Konu hakkında açıklama yapan Spotify, deneyimi geliştirmek için her zaman çalıştıklarını dile getiriyor ve şu anda sınırlı sayıda kullanıcılarına reklam destekli bir abonelik planı testi yaptıklarını söylüyor. Ek olarak, bu yeni hizmetin mevcut hali ile kullanıma sunulacağının garantisinin olmadığı konusunda uyarıyor.

Güncel İçerikler