Apple, tüm cihazlarının yer aldığı Online Store’un tasarımını güncelledi

Apple, çevrimiçi mağazası olan Online Store'unun tasarımını güncelleyerek tüm Dünya'da kullanıma sundu.

Dünya teknoloji devi Apple, kullanıcı deneyimine ait yaptığı çalışmalarını kullanıcıları ile paylaşmaya devam ediyor. Son güncellemesini 3 Ağustos gecesi yapan Apple, çevrimiçi mağazasının tasarımını güncelleyerek yeni Online Store’u kullanıma sundu.

Apple Store uygulamasına benzer bir tasarımın kullanıldığı yeni Online Store’da Apple’ın öne çıkardığı ürünleri, promosyonları ve kampanyaları yer alıyor. Mobil deneyimde ise Apple’dan alışkın olduğumuz kart yapılarını görmekteyiz.

Ayrıca tüm sitenin üst barına “Store” sekmesini ekleyen Apple, yeni online mağazası ile tüm cihazları tek bir yerden keşfetmek veya satın almak için geliştirilmiş. Apple, yeni mağazasını “En sevdiğiniz ürünleri satın almanın en iyi yolu.” sloganıyla dikkatleri çekmeyi amaçlıyor.

Kullanıcıların ürünler hakkındaki sorunlarını gidermesi için Apple, sayfanın üstüne “Bir Uzman ile görüşün” ve ” Yakınınızda bir Apple Store bulun” seçeneklerine de yer veriyor. Ardından listelenen herhangi bir Apple ürününe tıkladığınızda, o modelde bulunan tüm cihazlar yine kart tasarımlı yapısında karşımızda çıkıyor. Yeni Apple Online Store’u deneyimlemek için tıklayın.

Güncel İçerikler