YouTube, yeni Premium Lite hizmeti ile uygun fiyatlı reklamsız video izleme deneyimi sunuyor

Google, popüler video uygulaması YouTube için yeni Premium Lite hizmetini bazı ülkelerde test etmeye başladı.

Popüler video izleme uygulaması YouTube, yeni hizmetlerini kullanıcıları ile paylaşmaya devam ediyor. Dünya’nın bazı bölgelerinde test edilmeye başlayan YouTube’un yeni hizmetinin adı ise Premium Lite.

Kullanıcılarına reklamsız video izleme deneyimi sunan Premium Lite, uygun fiyatlı olması ile dikkat çekiyor. Premium Lite, YouTube Premium’un sunduğu çevrimdışı izleme için indirme veya arka planda oynama gibi hizmetleri ise barındırmıyor.

The Verge tarafından doğrulanan servis, bazı kullanıcılarda görüntülenmeye de başladı. Henüz test aşamasında olan Premium Lite; anlık olarak Belçika, Danimarka, Finlandiya, Lüksemburg, Hollanda, Norveç ve İsveç’te test ediliyor.

Konu hakkında açıklama yapan YouTube, İskandinav ve Benelüks ülkelerinde kullanıcılara daha fazla seçim imkanı veren yeni bir teklifi test ettiklerini açıkça söylüyor. Ayrıca şirket, aylık ücretinin 6.99 euro olacağını da belirtiyor.

Premium üyesi olan kullanıcıların sahip olduğu YouTube Music servisinden de faydalanamayacak Premium Lite’ın YouTube destekleyen tüm mobil cihazlar, akıllı televizyon ve web tarayıcılar tarafından destekleneceği belirtiliyor.

Güncel İçerikler