getir, GetGo isimli yeni bir girişim ile elektrikli teslimat araçları üzerinde mi çalışıyor?

Son zamanlarda aldığı yatırımlarla ve hızlı büyümesi ile adından sıkça söz ettiren getir, edindiğimiz bilgilere göre GetGo isimli bir teslimat girişimi üzerinde çalışıyor.

Kaynağından ya da güvenilir kaynaklardan zaman zaman edindiğimiz haber ve içerikleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

Bugün bize ulaşan ve bizim de bakarak teyit ettiğimiz bir içeriğe göre teknoloji devi getir, teslimatlarda kullanmak üzere GetGo isimli yeni bir girişim ile elektrikli teslimat araçları projesi üzerinde çalışıyor. Bu projenin Türkiye’de mi yoksa Hollanda’da mı faaliyete geçeceğini henüz bilmesek de, aşağıda vereceğimiz bilgiler doğrultusunda ilk Hollanda’da olacağını düşünüyoruz. Ancak iş ilanlarında iyi derecede ingilizce bilen gibi terimler yazmıyor veya zaten bilmek zorunda olarak bakılıyor.

Kariyer.net ve bazı kariyer sitelerinde getir, resmi profili üzerinden 7 Temmuz tarihli açmış olduğu bir ilan ile “Elektrikli Araç Sistem Sorumlusu” arıyor. Ve yine GetGo‘da çalışmak üzere “Şasi ve Süspansiyon Mühendisi” de aradığı edindiğimiz bilgiler arasında.

GetGo’nun tanımında; “GetGo Teknolojinin “Son Kilometre Lojistik” konusunda hizmet verecek teknolojik araç geliştiren bir start-up firmasıdır.” yapılmış.

Ticaret Sicil Gazetesi’nden kontrol ettiğimizde, İstanbul’da kurulan GetGo‘nun kurucuları arasında; Getir’in bağlantılı olduğu Hollanda merkezli Experiments B.V. ve Ali Rıza Alptekin (CEO) görünüyor.

Bildiğiniz gibi son zamanlarda ard arda almış olduğu yatırımlar ile değerlemesini 10 milyar dolara yaklaştıran getir’den bu tarz teknolojik yeni hamleler beklemek, olabilitesi yüksek bir durum.

Konuyla ilgilir resmi bilgiler edindikçe ve proje daha da gün yüzüne çıktıkça sizlerle yeni içerikler paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler