Kahve içme kültürünü değiştiren yerli girişim Kahvegibikahve’nin hikayesi

Sallama filtre kahve çözümü sunan girişim Kahvegibikahve'nin kurucusu Ubeydullah Güngör, egirişim'in konuğu oldu ve bugüne kadarki tüm yaşadıklarını yani hikayesini anlattı.

Kaliteli, taze ve pratik kahveye her zaman ve her yerde ulaşmak isteyenler için sallama filtre kahve çözümü sunan Kahvegibikahve kurucusu Ubeydullah Güngör, girişimin tüm hikayesini egirişim’e anlattı.

3 yılda 3 yatırım turu

Kahvegibikahve ilk yatırımını Mart 2018’de 2 milyon TL değerleme üzerinden Tarvenn’den almıştı. Aradan geçen 16 ayın ardından değerlemesini 4.8 milyon TL’ye yükselterek ikinci yatırımını Tarvenn’in liderlik ettiği yatırım turuna; Milli basketbolcu Sinan Güler, iş insanları Ramazan Evren, Şükrü Dönmez, Tolunay Yıldız, Ömer Duran, Ayşe Tuba Araz, Nur Öztürk ve Keiretsu Forum melek yatırımcılarından Figen Korun’dan aldı. Son olarak ise geçtiğimiz Mart ayında 7.5 milyon TL değerleme üzerinden üçüncü yatırımını aldı.

Kahvegibikahve’nin hikayesi

Girişim; Happy Center, Çağrı Market, Üçler Gıda ve Özkuruşlar gibi yerel perakende zincirlerinde ve globalde ürünlerini başarılı bir şekilde konumlandırıyor. Kahvegibikahve, almış olduğu ara yatırım ile hammadde süreçlerini ve nakit akış yönetimlerini hızlandırarak globalde adından söz ettirmeyi amaçlıyor. Hem yerel pazarda hem de globalde ürünlerini listeleyen Kahvegibikahve, özel üretim fiber filtresi ile kahve içme keyfini sağlıyor.

Güncel İçerikler