Sony Türkiye, Vlogger olmak isteyenler için Sony Vlog Academy projesini hayata geçirdi

Sony Türkiye, Vlog Dünyasına Girmek İsteyenlere Ücretsiz Eğitim Olanağı Sunduğu Platformu Sony Vlog Academy projesini hayata geçirdi.

Sony, Vloggerlar ve film yapımcılarına yönelik eğitim platformu Sony Vlog Academy’i duyurdu.

Sony Vlog Academy sayesinde vlog dünyasına adım atmak isteyenler, vlog çekimi ve film yapımı konusunda bilgi sahibi olurken, kendilerini geliştirebilecekleri ilham verici platforma ücretsiz erişebiliyor.

Vlog Academy’nin influencer kadrosu, farklı alanlar ve farklı sosyal platformlardan; Anıl Ünlü, Gözde Mutluer, İrem Yılmaz, Kubilay Sakarya, Mert Gündoğdu, Sibil Çetinkaya, Simla Canpolat, Trail of Us ve Yolda bi’ Blog gibi profesyonel isimlerden oluşuyor.

Sony Vlog Academy Influencerları, Sony ZV-1 profesyonel vlog kameraları ile yeni başlayan gençlere çeşitli çekim tekniklerini anlatırken, kendi gelişimlerini keşfedebilecekleri ilham verici özel videolarının yanısıra vlog dünyasına dair püf noktalarını da paylaşıyor. Tüm yıl boyunca farklı konu başlıklarından ve farklı teknikteki videolardan oluşan bu seriye Sony’nin kendi web sitesinden dileyen herkes ulaşabilecek.

Sony, vloggerlar ve film yapımcılarına yönelik ücretsiz eğitim platformu Sony Vlog Academy ile vlog dünyasına yeni giriş yapan ya da girmeyi planlayan gençleri hedefliyor.

Güncel İçerikler